Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309Fun

Ja taky tenhle motor v 1.6 nevidel,to je TU3 nebo neco jinyho?

Popravdě řečeno netušim,je to dovoz z německa na objednávku před cca 8 lety,ale rozhodně to je 1.6 65kw,jel jsem v 1.4 i 1.6 - 55kw a není to to samé
Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Mame doma 205 r.v.92 s motorem 1.4 55kw a vypada ten tvuj motor stejne.NEmas vazne 55kw 1.6? Ja ji mam a ten motor vypada jinak :)

V obou techničákách je 65kw a proti 75k to jede líp,to jsem zkoušel,ale řešit to nebudu,stajně je ten motor už pomalu v hajzlu a přijde vystřídat:)
Odesláno

Ne v pohode.Nechtel sem nejak prudit!Jen me to zajimalo.Uz se tesim az ji uvidim v realu tu tvou 309ku! :papa Ja dnes pasoval naraznik muj origo a z 205ky.jeste dodelat a nalakovat.Akorat sem 8,5cm nad zemi.To neni moc dobry kdyz bydlim v centru Prahy :myslim

[upravil dne 25/1/09 SV 24]

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Ne v pohode.Nechtel sem nejak prudit!Jen me to zajimalo.Uz se tesim az ji uvidim v realu tu tvou 309ku! :papa Ja dnes pasoval naraznik muj origo a z 205ky.jeste dodelat a nalakovat.Akorat sem 8,5cm nad zemi.To neni moc dobry kdyz bydlim v centru Prahy :myslim

[upravil dne 25/1/09 SV 24]

Ne,ja to nebral jako nějakou provokaci:D To vůbec....a pasoval tam ten nárazník v pohodě?205 ho měli dvoudílnej pokud se nemýlím
Odesláno

Omlouvam se,ze to sem pisu.Jen se chci zeptat,zda netusis jestli narvu 16ky elektrony na 309ku? ET jeste nevim... Nebudu je skrtat vzadu o podbehy? nebo vepredu v rejdu? :myslim

Odesláno

Ahoj je to opravdu hezká práce...myslim, že až to bude dokončeno tak to bude opravdu hezký kousek.:)sem na to taky zvědavej jako hodně lidiček tady:)doufam, že se potkáme někde na nějakém sraze...:super

Odesláno
Původně zaslal: Vokys

Ahoj je to opravdu hezká práce...myslim, že až to bude dokončeno tak to bude opravdu hezký kousek.:)sem na to taky zvědavej jako hodně lidiček tady:)doufam, že se potkáme někde na nějakém sraze...:super

Díky,až bude hotovo tak auto bude jezdit a jezdit,tak že ho třeba uvidíš na vlastní oči:)
Odesláno

RE : SV24

Nevadí,co se týká těch kol,tak já budu dávat 8x16\" alu na 100%.Měl jsem kola 7x15 a gumy 195/50 a 205/50 15\" a nebyl problém vůbec nikde.Když by jsi náhodou třeba trochu drbal,tak dáš dozadu větší dorazy a je to;) Podle mě když dám alu 8x16 a pneu 205/40 16 tak zachovám obvod kola (toho co jsem tam před tím měl) a tím pádem by to nemělo dělat žádnej bordel:) ale záleží na ET těch kol.Maximálně ET15 nebo podložky

Odesláno

Chtel bych se jen zeptat nekde sem se docetl tu na foru ze kdyz mam kola 165/70 R13 ze bych tam mel dat kola 185/60 R14 ale ja mam ve TP 185/65 R14 tak si tu nad tim drbu hlavu protoze chci na leto koupit nejake nove pekne kolesa

Odesláno

Úplně v pohodě tam nacpeš kola jak píšeš.Já měl 205/50/15 a nedrbal jsem skoro vůbec,možná bych tam ale dal 185/55,bude to hezčí:)

Odesláno

Tak včera jsem zkompletoval i druhé světlo a pomau začal testovat nastavení světel,na fotkách ještě nejsou andělské kroužky kolem čoček,ale je zbytečné je tam teď lepit když světla půjdou do laku a stejně bych je musel strhnout:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...