Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky:superNa mimoni určitě ne,tam nejedu.Je to daleko,komplet všechno předražený včetně vstupu a navíc mě tyhle mega-akce moc neberou,mám radši klidnější srazy jako Relax Meeting a podobně;)

Odesláno

Dík:D Já když jsem to viděl v první chvíli na autě tak jsem si říkal co jsem to provedl,ale pak jsem tomu přišel na chuť a asi je to lepší než předtím:myslim

Odesláno

Mini report z garáže - kola se blíží do finále,teda alespoň co se týká konce sezóny,v zimě se bude renovovat víc:D Kola už mají šroubky na svém místě a začíná se leštit.Zatím je to jen jednou rozleštěné pastou,ale dnes se ještě nekončí (i když už mě bolej pracky:( )

post-0-14109609230541_thumb.jpg

Odesláno

Tie skrutky su zverske:potlesk ... jedneho dna to bude straaaasne pekne auto:mrk

Pocuj, co je to za pesnicku, co ti hra v tom videu na youtube?

[upravil dne 24.8.2009 Qcko]

Odesláno

Díky,ta písnička je Out on a street od Big Machine.Je to taková né moc známá kapela.Slyšl jsem jí na DVD Tuning-Magazine,které bohužel již kvůli z*dům co to kopírovali a šířili po internetu nevychází:(

Odesláno

Tak,po delší době si můžu konečně říct HOTOVO!! Sice musím jít hned do sprchy,protože jsem jako prase a ruce mám zbroušené a oleštěné jak modelka po manikůře,ale teď už mě snad čeká jen ta \"lehčí\" práce - občasné přelešťování :roll - ale snad už to půjde hladce.Teď se asi začnu střemhlav vrhat do předělání a dodělání přední optiky a navíc bych snad už v hodně brzské době mohl mít podvozek,tak že vcelku spokojenost:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...