Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Snad:D A snad mě pustěji dovnitř,tebe tam snad prej loni nechtěli pustit na plochu nebo co:myslimjsem zaslechl,netuším jak to je:D

Odesláno

vypadá to moc zajímavě. radši bych teda ty dveře dal do barvy auta,takhle to vypadá,že origo barva auta byla ta čokoláda.ale je to tvůj kár :D .....jakým způsobem to natíráš?rovnou na origo lak?tepelně odolná barva?

např na 5tých dveřích ty trojúhelníkové díly po stranách mám pochybnost, že to dlouho vydrží.není to plast,ale nějaká guma...

popelníky v zadních dveřích jsou funkční:myslim?

Odesláno
Původně zaslal: milhaus

vypadá to moc zajímavě. radši bych teda ty dveře dal do barvy auta,takhle to vypadá,že origo barva auta byla ta čokoláda.ale je to tvůj kár :D .....jakým způsobem to natíráš?rovnou na origo lak?tepelně odolná barva?

např na 5tých dveřích ty trojúhelníkové díly po stranách mám pochybnost, že to dlouho vydrží.není to plast,ale nějaká guma...

popelníky v zadních dveřích jsou funkční:myslim?

Všude tam byl plnič,tak že se to zlehka zabrousilo a natřelo,barva je odolná vůči všemu,prej mě to přežije,tak jsem zvědavej:DTy trojůhelníčky jsou ale z plastu,měl jsem je dole a jeden jsem rozšlápnul,ale naštěstí jsem měl jeden náhradní,jinak bych se asi zastřelil:D Jinak ty popelníky jsou plně funkční,nechají se i vyndat,je to ale trochu složitější než v origo tapecech,ale jelikož se v tom ne:roker tak není potřeba vysejpat:D
Odesláno
Původně zaslal: čakom

ve Vyškově mě nechtěli pustit na plochu:bacha

To si dovedu představit co tam bylo u vstupu:roll,většinou se tam nas*rou lidi co mají v hlavě pod pojmem tuning laminátový lopaty a podobně,nebo nikdy neviděli seriový auto a nemůžou to porovnat:D
Odesláno

Vyškovskej \"TUZING\" to je hrůza a děs... vždy se sjedou rádoby tuneři, co koupí křídlo, nálepku tuning a myslí si o sobě kdoví co... když byl poslední tuning teď nedávno, tak jsem jel kolem tý kolony potuněnejch šašků, co vedla k letišti, a všechny sem je poctivě vytroubil :D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

To si dovedu představit co tam bylo u vstupu:roll,většinou se tam nas*rou lidi co mají v hlavě pod pojmem tuning laminátový lopaty a podobně,nebo nikdy neviděli seriový auto a nemůžou to porovnat:D

tak tak:(

Původně zaslal: N3R3Z

Vyškovskej \"TUZING\" to je hrůza a děs... vždy se sjedou rádoby tuneři, co koupí křídlo, nálepku tuning a myslí si o sobě kdoví co... když byl poslední tuning teď nedávno, tak jsem jel kolem tý kolony potuněnejch šašků, co vedla k letišti, a všechny sem je poctivě vytroubil :D

maš pravdu je to tak. ale sem tam se najdou nějaký vyjímky;)

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

covece me taky lítaj po autě mouchy ale takhle velkou masařku zatim nemám:D

Já ti jí v sobotu představím:D Je to příjemná stará masařka:aut

[upravil dne 5/6/09 309GT]

Odesláno

Jo kluci,auto musí slouži svému pánovi:rokerTak že vám představuju multifunkční sadu tuningových dílů:D A pak že křídla jsou k ničemu:aut

post-0-14109607436977_thumb.jpg

Odesláno

V předchozích snímcích nebylo ublíženo ani jednomu Peugeotu (alespoň doufám!) a všechna jména jsou vymyšlená (dle času tohoto příspěvku se ani nedivim),ale bohužel příběh je skutečný...Jdu se z toho vyspat:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: MALE FROG

covece me taky lítaj po autě mouchy ale takhle velkou masařku zatim nemám:D

Já ti jí v sobotu představím:D Je to příjemná stará masařka:aut

[upravil dne 5/6/09 309GT]

ok budu se tesit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...