čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ja taky byl minulej rok. bylo tam na co koukat. Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 jj,vim,měl jsi auto s Kingem na parkovišti:D Z lehka jsem to okoukl a musím říct jak ty tak King:D Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jj tam sme byly. snad se v Brně ukáže i King Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Snad:D A snad mě pustěji dovnitř,tebe tam snad prej loni nechtěli pustit na plochu nebo co:myslimjsem zaslechl,netuším jak to je:D Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ve Vyškově mě nechtěli pustit na plochu:bacha Citovat
milhaus Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 vypadá to moc zajímavě. radši bych teda ty dveře dal do barvy auta,takhle to vypadá,že origo barva auta byla ta čokoláda.ale je to tvůj kár .....jakým způsobem to natíráš?rovnou na origo lak?tepelně odolná barva? např na 5tých dveřích ty trojúhelníkové díly po stranách mám pochybnost, že to dlouho vydrží.není to plast,ale nějaká guma... popelníky v zadních dveřích jsou funkční? Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: milhaus vypadá to moc zajímavě. radši bych teda ty dveře dal do barvy auta,takhle to vypadá,že origo barva auta byla ta čokoláda.ale je to tvůj kár .....jakým způsobem to natíráš?rovnou na origo lak?tepelně odolná barva? např na 5tých dveřích ty trojúhelníkové díly po stranách mám pochybnost, že to dlouho vydrží.není to plast,ale nějaká guma... popelníky v zadních dveřích jsou funkční? Všude tam byl plnič,tak že se to zlehka zabrousilo a natřelo,barva je odolná vůči všemu,prej mě to přežije,tak jsem zvědavej:DTy trojůhelníčky jsou ale z plastu,měl jsem je dole a jeden jsem rozšlápnul,ale naštěstí jsem měl jeden náhradní,jinak bych se asi zastřelil:D Jinak ty popelníky jsou plně funkční,nechají se i vyndat,je to ale trochu složitější než v origo tapecech,ale jelikož se v tom ne:roker tak není potřeba vysejpat:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: čakom ve Vyškově mě nechtěli pustit na plochu:bacha To si dovedu představit co tam bylo u vstupu:roll,většinou se tam nas*rou lidi co mají v hlavě pod pojmem tuning laminátový lopaty a podobně,nebo nikdy neviděli seriový auto a nemůžou to porovnat:D Citovat
N3R3Z Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Vyškovskej \"TUZING\" to je hrůza a děs... vždy se sjedou rádoby tuneři, co koupí křídlo, nálepku tuning a myslí si o sobě kdoví co... když byl poslední tuning teď nedávno, tak jsem jel kolem tý kolony potuněnejch šašků, co vedla k letišti, a všechny sem je poctivě vytroubil Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: 309GT To si dovedu představit co tam bylo u vstupu:roll,většinou se tam nas*rou lidi co mají v hlavě pod pojmem tuning laminátový lopaty a podobně,nebo nikdy neviděli seriový auto a nemůžou to porovnat:D tak tak:( Původně zaslal: N3R3Z Vyškovskej \"TUZING\" to je hrůza a děs... vždy se sjedou rádoby tuneři, co koupí křídlo, nálepku tuning a myslí si o sobě kdoví co... když byl poslední tuning teď nedávno, tak jsem jel kolem tý kolony potuněnejch šašků, co vedla k letišti, a všechny sem je poctivě vytroubil maš pravdu je to tak. ale sem tam se najdou nějaký vyjímky;) Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Muška se mi vloudila do kufru (bláznivá masařka),a asi se jí tam moc nelíbí,pořád kope a dělá bordel:bacha Citovat
MALE FROG Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 covece me taky lítaj po autě mouchy ale takhle velkou masařku zatim nemám:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: MALE FROG covece me taky lítaj po autě mouchy ale takhle velkou masařku zatim nemám:D Já ti jí v sobotu představím:D Je to příjemná stará masařka:aut [upravil dne 5/6/09 309GT] Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Jo kluci,auto musí slouži svému pánovi:rokerTak že vám představuju multifunkční sadu tuningových dílů A pak že křídla jsou k ničemu:aut Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Detail odkládací plochy křídélka oldays:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Ve dvou lidech to jde,ne?pak ještě následoval Primátor 24% - nedoporučuju v případě pití \"normálního piva předem\" Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 V předchozích snímcích nebylo ublíženo ani jednomu Peugeotu (alespoň doufám!) a všechna jména jsou vymyšlená (dle času tohoto příspěvku se ani nedivim),ale bohužel příběh je skutečný...Jdu se z toho vyspat:D:D:D:D:D:D Citovat
MALE FROG Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: MALE FROG covece me taky lítaj po autě mouchy ale takhle velkou masařku zatim nemám:D Já ti jí v sobotu představím:D Je to příjemná stará masařka:aut [upravil dne 5/6/09 309GT] ok budu se tesit:) Citovat
radek26 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 wooow, aj ja také chcem ale najprv si asi prichytím motor, rozpadol sa mi silenblok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.