KoNG Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Tak jsme dneska s úspěchem přezul , ještě umýt auto a může se fotit Tohle jsme si jeno mtak hrál a využil staveništ unás v práci [upravil dne 23.4.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka pěkný...a takový čistý Ani moc ne boky jsou zašvihaný jak pořád chčije Citovat
KoNG Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: King hey pěkný KoNG fotka dvojka moc pěkná Díky BTW: jenom jsem tak blbnul s foťákem z radosti, že jsem po namáhavé dřině přehodil s úspěchem kola za ALU Akorát nevím jestli do předu nepujdou ještě zástěrky aby mě kola nezašvihali celý auto když bude humus na cestách [upravil dne 22.4.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Marlin zaspinit, zaspinit, zaspinit :D Já nemám Outdoor Citovat
KoNG Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Marlin to nevadi zatím to nechám tak uvidíme jak to bude špinit Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 jeste ze si nepotkal marlina s paintballovkou,to by svoje auto ani nepoznal! jinak mocmoc hezke.. Citovat
KoNG Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP Citovat
Béďa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 gratulace k zapsani a peknym momentkam.. slusi ji to.. Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni jeste ze si nepotkal marlina s paintballovkou,to by svoje auto ani nepoznal! jinak mocmoc hezke.. :potlesk:potlesk:D:D:D Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Citovat
Marlin Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: oni jeste ze si nepotkal marlina s paintballovkou,to by svoje auto ani nepoznal! jinak mocmoc hezke.. :potlesk:potlesk:D:D:D hele, co tim myslis? ja o nicem nevim :aut Citovat
KoNG Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Obnáší to mo táž dle Typového listu Pneumatika + rafek - návštěva na STK s potvrzením typového listu technikem \"K\" (300kč) - a pak už jenom zapsání na Dopravce (100kč) Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: oni jeste ze si nepotkal marlina s paintballovkou,to by svoje auto ani nepoznal! jinak mocmoc hezke.. :potlesk:potlesk:D:D:D hele, co tim myslis? ja o nicem nevim :aut no ja bych vedel!,ale teda jako ze nevim!! skoda ze prselo,chtel sem aby to zustalo nez prijedu domu! Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 no ja jsem psal primo na peugeot emajl co sem dostal na inspektorate,ale pokazdy mi prijde zpatky postmaster a nevim proc! a pekne me to stve!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.