Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pumpa se menit nemusi... Jenze vetsinou nema o moc větší životnost než rozvodák, a když pak vymeníš rozvodák a za 1000km ti začne téct pumpa tak to nepotěšší... Stejné je to s výměnou kladek... Já doporučuju vyměnit všechno

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

pockejte, az budu delat rozvody :) hadam ze brzo me to potka ( doufam, ze se to predtim nestihne potkat :D ), cena.. no do 4-4.5kkc vejdu, kdyz nakoupim pres praci v autokelly a prace... rozvody si vymenim doma pred barakem ..takze za praci 0 :)

Odesláno

2Welis: mno ja se zivim automechanicinou :) jsem tim vyucena.. a delam v praze v jednom servise, bohuzel ted jsem se dala jeste na dalsi skolu, takze v modranech delam jen ve volnym case.. vubec mi nevadi lezet pod autem, kdyby me to nebavilo tak to prece nedelam :)) ksefty na cerno joo? :))) neco malo tu mam.. a ostatni to maj ke me daleko, nebo spis duverujou chlapum.. :)

Odesláno

4Alexka : a tak to ja bych radší mechaničku přecejen vim jak dělaj chlapy, ne, že by byly špatný, ale ženský sou poctivější a všimnou si více detailů...

Odesláno

Vidieť pred sebou ležať peknú mechaničku doslova ležať mi pri nohách, to musí byť pekný pohľad. Ešte som nemal to štastie natrafiť na mechaničku. Ako som písal pri prehrievaní, mňa to bude stáť okolo 11.000. Pri rozvodoch určite meniť aj pumpu, potom začne tiecť a to znovu všetko rozoberať, to nie ďakujem pekne.

Odesláno

v necem mate pravdu.. kolegove rikaji na co nestaci sila pomuze jeste vetsi sila atd.. ale jsem tu hodne OT takze se vsem moc omlouvam.. jestli chcete tak muzeme zalozit neco a pokecat tam? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...