Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, přestala mi svítit zadní mlhovka na 406 kombi 2,1td, r.v. 96, při zapnutí kontrolka na přístrojovce svítí a na pojistce č 18 je napětí, ale na konektoru u zadního světla není napětí, nevíte někdo jestli a kde je nějaký konektor mezi přepínačem a zadním světlem.

Odesláno

Ta levá mi svítila, ale přestala, myslím že by to mohl být nějaký špatný kontakt, ale nemám žádné schema a nevím jestli jsou tam nějaké spojovacií konektory

Guest servisman
Odesláno

mlhovka je ve víku takže bych to viděl v kabelech na levé straně ,co vedou v gumové pruchodce.a nebo snad mrknout pod levý plast na zadním sloupku kde je repro tam uvidíš i kabely

[upravil dne 8/11/08 honza406]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

ja sem nikde nepsal ze se jedná o 406, v hlavičce je Nesvítí mi zadní mlhovka? jen se snažím šetřit místo na foru:mrk

takže se jedná o zadní mlhovku na Peugeot 307sw r.v.2006

chtel bych se zeptat kde najdu pojistku k zadní mlhovce.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

a žárovka je dobrá ??

je, jinak bych se na pojistku neptal:super(promin)

mam podezreni na drat, protoze mi po ty bouracce menili vzadu naranik, tak jestli draty neprisli k ujme, rozdelavat se me to moc nechce, aby nerekli ze to na ne chcu hodit, kdyz sem se v tom vrtal.

cetl jsem si navod a v nem nikde neni napsana pojistka na mlhovky, jak na predni tak ani na zadni.

Guest servisman
Odesláno

taky jsem nic o pojistce nenašel ,že jsem se ptal o žárovce tak proto ,že jsi nic nepsal,takže jak se říká dávám ruce pryč a budu dělat mrtvýho brouka :aut

Odesláno

taky jsem nic o pojistce nenašel ,že jsem se ptal o žárovce tak proto ,že jsi nic nepsal,takže jak se říká dávám ruce pryč a budu dělat mrtvýho brouka :aut

no alespon jsi jako jedinej z tech odborniku zareagoval.

diky

Guest servisman
Odesláno

OK406 on má ale rok 2006 a tam jsem nenašel :super

Peugeot 307 SW

Typ auta Peugeot 307 SW

Rok výroby 2006

Odesláno

OK406 on má ale rok 2006 a tam jsem nenašel :super

Peugeot 307 SW

Typ auta Peugeot 307 SW

Rok výroby 2006

Však taky píši 307 starší model;):roll

Jinak se podívej tady, snad to pomůže, je tam i z knihy Jak na to?

[upravil dne 8/11/08 OK406]

Odesláno

Niektore auta maju zadnu hmovku prepojenu cez zasuvku na tazne zariadenie.Ak sa pripoji zasuvka privesneho voziku rozopne sa kontakt a hmlovka na vozidle nesvieti,iba na privese.Natrapil som sa s tym na origo taznom k vagine laguna.Nemate nieco podobne?

Odesláno

OK406 díky,

na F1 je pojistka pro zadní stěrač. navic ty proudovy hodnoty vůbec s 2006 nesedí:-(

tažny taky nemam.

no nic počkam do pondělí a pak pojedu do servisu.

[upravil dne 9/11/08 jirka639]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...