lopuCH Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Zdravim, mam taky jeden problem s prednym naraznikom. pred vcerom sa mi podarilo prejst psa { nechtiac!! }a tym aj rozbit cast predneho narazniku. ten naraznik nevyzera dobre ale nejak by sa to mohlo spravit, ale co ma stve su tie plasty od kolesa{podbehy??} kde su spojene s narazniikom. tie su rozbite. da sa to niekde kupit? co by ste odporucili??? diki za odpovede. Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 a chudáček pejsek.............................................................................................................. Citovat
tiburtius Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: lopuCH Zdravim, mam taky jeden problem s prednym naraznikom. pred vcerom sa mi podarilo prejst psa { nechtiac!! }a tym aj rozbit cast predneho narazniku. ten naraznik nevyzera dobre ale nejak by sa to mohlo spravit, ale co ma stve su tie plasty od kolesa{podbehy??} kde su spojene s narazniikom. tie su rozbite. da sa to niekde kupit? co by ste odporucili??? diki za odpovede. Plasty sa dajú zvárať. Ja som pred pár dňami chlel odtlačiť betónový múrik on nedal a zobral si to zadný nárazník. Spravil mi to chlapík za prijateľnú cenu. Hľadaj človeka ktorý zvára plasty určite nájdeš. Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 no ale on to má rozbité asi moc.. http://img383.imageshack.us/img383/7600/peug0029001bz9.jpg Citovat
lopuCH Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 no skusim najst nejakeho zvaraca ,mozno by to chcelo i novy naraznik. uvidim. a co te podbehy da s a to niekde :rokerzohnat?:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.