Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam taky jeden problem s prednym naraznikom. pred vcerom sa mi podarilo prejst psa :roll{ nechtiac!! }a tym aj rozbit cast predneho narazniku. ten naraznik nevyzera dobre ale nejak by sa to mohlo spravit, ale co ma stve su tie plasty od kolesa{podbehy??} kde su spojene s narazniikom. tie su rozbite. da sa to niekde kupit? co by ste odporucili???

diki za odpovede.

Odesláno
Původně zaslal: lopuCH

Zdravim,

mam taky jeden problem s prednym naraznikom. pred vcerom sa mi podarilo prejst psa :roll{ nechtiac!! }a tym aj rozbit cast predneho narazniku. ten naraznik nevyzera dobre ale nejak by sa to mohlo spravit, ale co ma stve su tie plasty od kolesa{podbehy??} kde su spojene s narazniikom. tie su rozbite. da sa to niekde kupit? co by ste odporucili???

diki za odpovede.

Plasty sa dajú zvárať. Ja som pred pár dňami chlel odtlačiť betónový múrik :roll on nedal a zobral si to zadný nárazník. Spravil mi to chlapík za prijateľnú cenu. Hľadaj človeka ktorý zvára plasty určite nájdeš. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...