west Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Ahoj kucíí dnes jsem se rozhodnul udělat si na svém autí servo. Chci se zeptat jestli stím máte někdo nejakou zkušenost? Jestli nebude někde problém? A hlavně co potřeba?Předem díky za rady. Citovat
kujon106 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Jako myslíš přidělat servo na auto, který ho nemá už z továrny? To se tady tuším už jednou řešilo a vyšlo z toho to, že by vyšlo lépe starý auto prodat a koupit nový se servem Citovat
west Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 myslel sem samozřejmě přidělat. Už mě neba tahat volantem jak bejk:D:D.Kor tedka když tam mám 14kola:mrk. Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 ty jo tak to hodně štěstí do toho bych já osobně nešel...... Citovat
west Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Tak dneska uděláno:super šlape jako hodinky. Náklady jen olej do seva. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 no neříkej mi žes montáž nezfotodokumentoval? tak šup pochlub se.a at je to popř i navodem pro ostatní. Citovat
RaT21 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: west Tak dneska uděláno:super šlape jako hodinky. Náklady jen olej do seva. Tiez by som bol rád, keby si sa pochválil postupom. Myslím, že je nás viac, ktorí nechcú používať volant ako posilovňu. Citovat
west Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: RaT21 Původně zaslal: west Tak dneska uděláno:super šlape jako hodinky. Náklady jen olej do seva. Tiez by som bol rád, keby si sa pochválil postupom. Myslím, že je nás viac, ktorí nechcú používať volant ako posilovňu. Bohužejl sem to nezfotodokumentoval:roll,ale napsat návod můžu:D,popřípadě nafotit jak to vypadá. Nedávno sem byl na opravě tachometru v peugeot domanský v olšinách,a mechanik kulil očka:D:D:D:D Citovat
RaT21 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Čo ťa to vyšlo? Bolo to komplikované? Toto ma hodne zaujíma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.