Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí :cool:.Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel :ticho

Já tam byl ale stál jsem pod sprintama na ovále nikde jinde se nedalo zaparkovat.......skoda snad příště ale nevím jestli ješte s 406

Odesláno
Původně zaslal: mino

Původně zaslal: jakub106GTI

tak už koukám na výsledky :) jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas....

jsem zvědav na to video:super

http://www.zkouknito.cz/video-106-s16-vs-golf-gti?m=77348d0faa

tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:)

pěkné:) do příště budu muset natrénovat dát tam dvojku...

Odesláno
Původně zaslal: Přema

JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí :cool:.Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel :ticho

Já tam byl ale stál jsem pod sprintama na ovále nikde jinde se nedalo zaparkovat.......skoda snad příště ale nevím jestli ješte s 406

Tak na to se fakt vykašlu,já jsem ten ovál prošel, ale kolem 8 30 a tys tam určitě nebyl :( to je vricce v kolik jsi odjížděl? :nevim

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v ;)

No většinou to takhle rozdělil,ale jak jsem prohlížel ty auta tak byli mezi nima i nějaké auta bez tuningu dá se říct,maximálně byly otlučené nebou jemně nabourané(tak se mi to teda zdálo).Jak ti se tam dostali to teda nechápu:myslim

Odesláno

tak už koukám na výsledky :) jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas....

tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:)

hezky jsi ho dal:))))mít slicky tak jsi jště uplně jinde;)

Odesláno

hezky jsi ho dal:))))mít slicky tak jsi jště uplně jinde;)

No nevim,nevim.Ale se sprinty jsem byl spokojen:)

Odesláno

Původně zaslal: Přema

Tak na to se fakt vykašlu,já jsem ten ovál prošel, ale kolem 8 30 a tys tam určitě nebyl :( to je vricce v kolik jsi odjížděl? :nevim

Přijel jsem kolem 10 hod. a odjel kolem 13 hod bo moc lidí a byl jsem znechucen s té fronty co jsem musel vystát...chytl jsem špatnou šnůru a stál ve frontě 2,5 hod......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...