chuck11 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Sakra koťátka řešit v tématu tuning sraz kopřivnice:D to je fakt síla:D Citovat
Přema Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí .Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel Já tam byl ale stál jsem pod sprintama na ovále nikde jinde se nedalo zaparkovat.......skoda snad příště ale nevím jestli ješte s 406 Citovat
jakub106GTI Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 MINO a jak pak jsi teda dopadl na těch sprintech??pochlub se:mrk Citovat
jakub106GTI Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 tak už koukám na výsledky jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas.... jsem zvědav na to video:super Citovat
BiFF Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Cuss tak jsem koukal kamos ma se Saxem 9,51s to videjko no zkusim to tady nejak nahodit zitra dneska uz to nestihnu. Citovat
mino Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI tak už koukám na výsledky jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas.... jsem zvědav na to video:super http://www.zkouknito.cz/video-106-s16-vs-golf-gti?m=77348d0faa tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:) Citovat
Lentilka Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: jakub106GTI tak už koukám na výsledky jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas.... jsem zvědav na to video:super http://www.zkouknito.cz/video-106-s16-vs-golf-gti?m=77348d0faa tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:) pěkné do příště budu muset natrénovat dát tam dvojku... Citovat
chuck11 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: chuck11 JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí .Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel Já tam byl ale stál jsem pod sprintama na ovále nikde jinde se nedalo zaparkovat.......skoda snad příště ale nevím jestli ješte s 406 Tak na to se fakt vykašlu,já jsem ten ovál prošel, ale kolem 8 30 a tys tam určitě nebyl to je vricce v kolik jsi odjížděl? Citovat
chuck11 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: BiFF Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v No většinou to takhle rozdělil,ale jak jsem prohlížel ty auta tak byli mezi nima i nějaké auta bez tuningu dá se říct,maximálně byly otlučené nebou jemně nabourané(tak se mi to teda zdálo).Jak ti se tam dostali to teda nechápu:myslim Citovat
jakub106GTI Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: jakub106GTI tak už koukám na výsledky jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas.... jsem zvědav na to video:super http://www.zkouknito.cz/video-106-s16-vs-golf-gti?m=77348d0faa tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:) hezky jsi ho dal:))))mít slicky tak jsi jště uplně jinde;) Citovat
mino Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: mino Původně zaslal: jakub106GTI tak už koukám na výsledky jestli to teda jsi ty tak je to 10:46 sec nejlepší čas.... jsem zvědav na to video:super http://www.zkouknito.cz/video-106-s16-vs-golf-gti?m=77348d0faa tady je jeden sprintik s golfem,ale neni to ten nejrychlejsi cas,jeste jeden byl uplne... a dalsi byl ten nej:) hezky jsi ho dal:))))mít slicky tak jsi jště uplně jinde;) No nevim,nevim.Ale se sprinty jsem byl spokojen:) Citovat
Přema Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: chuck11 JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí .Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel Já tam byl ale stál jsem pod sprintama na ovále nikde jinde se nedalo zaparkovat.......skoda snad příště ale nevím jestli ješte s 406 Tak na to se fakt vykašlu,já jsem ten ovál prošel, ale kolem 8 30 a tys tam určitě nebyl to je vricce v kolik jsi odjížděl? Přijel jsem kolem 10 hod. a odjel kolem 13 hod bo moc lidí a byl jsem znechucen s té fronty co jsem musel vystát...chytl jsem špatnou šnůru a stál ve frontě 2,5 hod...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.