dabomb Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Zdravím.Mám už jednu sezonu na 309 ladák vyfuk.Zni to mooc pěkně.Problém mám,ale v tom,že ve větších rychlostech už to jde docela dost slyšet i dovnitr.Nemáte někdo radu jak kvalitně utěsnit kabinu? P.S.Prozatím to řeším kvalitnějším audio systémem.... Citovat
dabomb Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 hmhmhm to už mě taky napadlo....Ale nece se mi tam dávat zpět seriovka.... Citovat
Jirka Soptík Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ahoj.Laďak je zbytečný.Taky jsem ho měl na autě a po jednom týdnu jsem ho dal pryč!!Te hluk je na hovno a hlavně když máš jet nějakou delší trasu!Pak ti s toho akorát hučí v hlavě.Koupil jsem celý nový výfuk plus tlumič Bosal a na něj jsem navařil nerez koncovku.V autě je klid a má to i pěkný zvuk.Hlavně žádné extrem výfuk!! Citovat
dabomb Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 no to už mam taky v plánu.Jen jsem myslel,že mi nady dá někdo radu jak to vyřešit,bez koupi new vyfuku...Ale asi mi nic jineho nezbýva... Citovat
309GT Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Já jsem to řešil tak že jsem sehnal středovej tlumič z nějakýho tušim opela a napasoval ho tam,zvuk je decentnější a i při točkách se nechá v autě sedět.Předtím jsem dojel do první vesničky za město a myslel jsem že mi praskne hlava:D ale teď už O.K Citovat
Jiři II. Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Také jsem měl kdysi na autě takovou hrůzu,netroufám si říci \"laďák\".Abych \"to\"ztišil,omotal jsem to asi 5ticentimetrovou izolací rotaflex,navrch z hliníkovýho plechu udělal druhý obal a okraje zapertloval.To samé i konc.trubku.A bylo to stejně na nic.Vyhodil jsem to,a jsem jednou provždy vyléčenej. Citovat
Králík Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Anebo mechanickou klapku a dva výfuky - jeden \"laďák\" na machrování ve městě a druhý sériový na delší trasy a pohodlné cestování Citovat
Meweric Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Záleží na konkrétním výfuku, ale rozhodně bych zajel do prodejny kde tomu rozumí a oni ti doporučí středový díl, který při vyšších otáčkách hluk utlumí... nebo si kup výfuk od laityngu (navrhnou ti ho na míru, mají parádní zvuk a při vyšších otáčkách se ztiší) nedávno jsem ho na svoji 309 hodil a jsem naprosto spokojen a spotřeba je stále stejná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.