Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Mám už jednu sezonu na 309 ladák vyfuk.Zni to mooc pěkně.Problém mám,ale v tom,že ve větších rychlostech už to jde docela dost slyšet i dovnitr.Nemáte někdo radu jak kvalitně utěsnit kabinu?

P.S.Prozatím to řeším kvalitnějším audio systémem....:aut

Odesláno

Ahoj.Laďak je zbytečný.Taky jsem ho měl na autě a po jednom týdnu jsem ho dal pryč!!Te hluk je na hovno a hlavně když máš jet nějakou delší trasu!Pak ti s toho akorát hučí v hlavě.Koupil jsem celý nový výfuk plus tlumič Bosal a na něj jsem navařil nerez koncovku.V autě je klid a má to i pěkný zvuk.Hlavně žádné extrem výfuk!!

Odesláno

Já jsem to řešil tak že jsem sehnal středovej tlumič z nějakýho tušim opela a napasoval ho tam,zvuk je decentnější a i při točkách se nechá v autě sedět.Předtím jsem dojel do první vesničky za město a myslel jsem že mi praskne hlava:D ale teď už O.K

Odesláno

Také jsem měl kdysi na autě takovou hrůzu,netroufám si říci \"laďák\".Abych \"to\"ztišil,omotal jsem to asi 5ticentimetrovou izolací rotaflex,navrch z hliníkovýho plechu udělal druhý obal a okraje zapertloval.To samé i konc.trubku.A bylo to stejně na nic.Vyhodil jsem to,a jsem jednou provždy vyléčenej.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Záleží na konkrétním výfuku, ale rozhodně bych zajel do prodejny kde tomu rozumí a oni ti doporučí středový díl, který při vyšších otáčkách hluk utlumí... nebo si kup výfuk od laityngu (navrhnou ti ho na míru, mají parádní zvuk a při vyšších otáčkách se ztiší) nedávno jsem ho na svoji 309 hodil a jsem naprosto spokojen a spotřeba je stále stejná :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...