Guest drak Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 čau vie mi niekto poradit či sa dá sfunkčnit multifunkcny volant aj po výmene továrenského radia napriklad za alpine Citovat
bure Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: drak čau vie mi niekto poradit či sa dá sfunkčnit multifunkcny volant aj po výmene továrenského radia napriklad za alpine jasne ze da, zkus vic pouzit \"hledani\" , vice na www.stualarm.cz Citovat
cybertronic Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: drak čau vie mi niekto poradit či sa dá sfunkčnit multifunkcny volant aj po výmene továrenského radia napriklad za alpine jasne ze da, zkus vic pouzit \"hledani\" , vice na www.stualarm.cz No a když selžou všechny možnosti, tak je možné vyrobit individuálně na požadovaný typ vozu s požadovanýma funkcema, ale je to varianta poslední, třeba já si to na své 307cc musel vyrobit, jelikož všechny redukce selhaly, pak jsem si dodělal ještě funkci, že když podržím jedno tlačítko na volante déle než 5s, tak se mi otevřou garážová vrata, krátký stisk toho samého tlačítka přepne jen požadovanou funkci autorádia. Citovat
bure Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: cybertronic No a když selžou všechny možnosti, tak je možné vyrobit individuálně na požadovaný typ vozu s požadovanýma funkcema, ale je to varianta poslední, třeba já si to na své 307cc musel vyrobit, jelikož všechny redukce selhaly, pak jsem si dodělal ještě funkci, že když podržím jedno tlačítko na volante déle než 5s, tak se mi otevřou garážová vrata, krátký stisk toho samého tlačítka přepne jen požadovanou funkci autorádia. tak to ej dalsi moznost, ale ta uz predpoklada elektrotechnickou vyssi divci Citovat
cybertronic Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: cybertronic No a když selžou všechny možnosti, tak je možné vyrobit individuálně na požadovaný typ vozu s požadovanýma funkcema, ale je to varianta poslední, třeba já si to na své 307cc musel vyrobit, jelikož všechny redukce selhaly, pak jsem si dodělal ještě funkci, že když podržím jedno tlačítko na volante déle než 5s, tak se mi otevřou garážová vrata, krátký stisk toho samého tlačítka přepne jen požadovanou funkci autorádia. tak to ej dalsi moznost, ale ta uz predpoklada elektrotechnickou vyssi divci Když to bereš takhle, tak snad, je to koníček, inu jen tak, že je tu možnost, když vše selže, aby jsi to nemusel hned házet do pole :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.