Netopýrka Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Nebrzdím, jsem neřízená střela, prďolo... už se moc těším na to zapalování..... Citovat
Neon Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 KUA ... mě mrzí, že přijedeme až v pátek ... :( já chci taky škrtata sirkou ... :( Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka to už je skoro na čase tě zkazit, ne? Krystova noho,kam sem se to zas přimíchal??! Ty chceš aby dopadnul a vypadal jako já v Šebetově ráno po propařené noci? Tobě schází pohled na krvavý očička,co? No né asi nadarmo jsi Netopýrka...:D:myslim Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! To si děláš (_._) ?! A já se tak těšil na místní Disco na místní dcérečky... Teda teda, ti nestačí osazenstvo P-C? Ještě budeš mít čas na místní dcérenky...hmmm hmmm:myslim Njn... Plnéj energie...:D:mrk:super Citovat
Marcel505 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! To si děláš (_._) ?! A já se tak těšil na místní Disco na místní dcérečky... Teda teda, ti nestačí osazenstvo P-C? Ještě budeš mít čas na místní dcérenky...hmmm hmmm:myslim Njn... Plnéj energie...:D:mrk:super Kouďák toho zvládne, toho ještě neznáte! A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený... KoudaK: hele nevím jestli tam nějaká disko je, snad jo, ale tahle byla vyhlášená. :( Citovat
KoudaK Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! To si děláš (_._) ?! A já se tak těšil na místní Disco na místní dcérečky... Teda teda, ti nestačí osazenstvo P-C? Ještě budeš mít čas na místní dcérenky...hmmm hmmm:myslim Njn... Plnéj energie...:D:mrk:super Kouďák toho zvládne, toho ještě neznáte! A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený... KoudaK: hele nevím jestli tam nějaká disko je, snad jo, ale tahle byla vyhlášená. :( A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený...//Jo! Takže mi si budem muset najít nějaký náhrady za vás.. Takže když čarodejnice budou už zpopelněný tak už tu zůstanou jen PRINCEZNY!!!! juhůůůůůů Citovat
Marcel505 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený...//Jo! Takže mi si budem muset najít nějaký náhrady za vás.. Takže když čarodejnice budou už zpopelněný tak už tu zůstanou jen PRINCEZNY!!!! juhůůůůůů Jo jo, tak to bude, zbydou jen ty princezničky. To bude disko mela! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Neon KUA ... mě mrzí, že přijedeme až v pátek ... :( já chci taky škrtata sirkou ... :( NE, NE a NE :roker:roker Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený...//Jo! Takže mi si budem muset najít nějaký náhrady za vás.. Takže když čarodejnice budou už zpopelněný tak už tu zůstanou jen PRINCEZNY!!!! juhůůůůůů Jo jo, tak to bude, zbydou jen ty princezničky. To bude disko mela! akorát že budou už pěkně zhulený, travička, hipís, milujem se, no nechci bejt ve vaší kůži :D Citovat
Pata Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Marcel&Koudak: tu disko by to chtelo zajistit :cool: Citovat
KoudaK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený...//Jo! Takže mi si budem muset najít nějaký náhrady za vás.. Takže když čarodejnice budou už zpopelněný tak už tu zůstanou jen PRINCEZNY!!!! juhůůůůůů Jo jo, tak to bude, zbydou jen ty princezničky. To bude disko mela! akorát že budou už pěkně zhulený, travička, hipís, milujem se, no nechci bejt ve vaší kůži :D jen počkej jak budeš závidět až budem vyprávět.... Citovat
KoudaK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Pata Marcel&Koudak: tu disko by to chtelo zajistit :cool: se neboj.. se něco vymyslí... Citovat
KoudaK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK A vůbec, vždyť čarodějnice budou upálený...//Jo! Takže mi si budem muset najít nějaký náhrady za vás.. Takže když čarodejnice budou už zpopelněný tak už tu zůstanou jen PRINCEZNY!!!! juhůůůůůů Jo jo, tak to bude, zbydou jen ty princezničky. To bude disko mela! Uděláme tam pořádnéj průůůvan...:mrk Citovat
Marcel505 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK se neboj.. se něco vymyslí... Nebo že bychom si udělali vlastní clubovou diskotéku ? Nebo se někam vyrazí a uvidí se. Někdy neplánovaný akce jsou nejlepší. [upravil dne 23/4/2008 Marcel505] Citovat
KoudaK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK se neboj.. se něco vymyslí... Nebo že bychom si udělali vlastní clubovou diskotéku ? Nebo se někam vyrazí a uvidí se. Někdy neplánovaný akce jsou nejlepší. [upravil dne 23/4/2008 Marcel505] Volil bych tu druhou variantu... Tam mám jistotu,že už ju nikdy neuvidím..:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK se neboj.. se něco vymyslí... Nebo že bychom si udělali vlastní clubovou diskotéku ? Nebo se někam vyrazí a uvidí se. Někdy neplánovaný akce jsou nejlepší. [upravil dne 23/4/2008 Marcel505] Tak DJove by se v klubu nasli, coz o to... :mrk:mrk Citovat
KIRRA Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Jé je to bude príma srazík...už se těším... :potlesk:potlesk Citovat
Marcel505 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK Volil bych tu druhou variantu... Tam mám jistotu,že už ju nikdy neuvidím..:D:D:D A ona tebe (zapomněl jsi dodat). Citovat
KoudaK Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Volil bych tu druhou variantu... Tam mám jistotu,že už ju nikdy neuvidím..:D:D:D A ona tebe (zapomněl jsi dodat). Tak nějak...:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.