dýzl Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Tak dnes jsem mám trochu volna tak jsem opět dal do brzd,znova rozebral vyčistil promazal atd,mělo byto už chodit ,zachvíli jedu na zkušební jízdu tak uvidím.Výhledově ještě vyměnim hadičky a hlavně budu muset opravit odvzdušňovák na levé brzdě-není tam,resp.je utržený. Citovat
dýzl Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 To Pastorek.na obr.pozic 3-je tam jen jeden ten vinklík,zeshora a dole jsou na každé destičce takové drátové podložky. Citovat
pastorek Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: dýzl To Pastorek.na obr.pozic 3-je tam jen jeden ten vinklík,zeshora a dole jsou na každé destičce takové drátové podložky. Všetko je možné. Ten obrázok je z Service boxu. V manuáli sú tiež takto vyobrazené. Tento typ bŕzd som mal na 309-ke a určite tam boli tie klzné podložky dve. Možno máš nejaký iný typ ale skôr mi to pripadá ako ľudová tvorivosť predošlého majiteľa. Má niekto na aute takéto brzdy? Tie klzné podložky majú byť dve alebo jedna? Citovat
dýzl Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Zatím to vypadá,že asi mám na chvíli s brzdami klídek,no zatím jsem to projel jen do Nové Bystříce a zpět a rozdíl byl,po dojezdu lévé vlažmé,pravé trošku teplejší ale ruku jsem na kole udržel.Předtím jn dotek a hrozilo spálení.Pro Pastorka,až bude čas,tak to vyfotím,ale na lidovou tvořivost to nevypadá,je to z ocel.drátu (viz.pozice 3) obélníknasunutý na destičce a ještě zajištěn pružně fousem v půlce destičky.Foto asi nebude dříve jak na podzim ,před STK, pokud nebudou brzdy zlobit dříve. Citovat
dýzl Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Ještě jsem zapomněl, s těmi dvěmi kluznými podložkami (vinklíky) to měla Ibiza i starý F-125P.Téměř stejný systém,až na to uložení třmenu to bylo jinak,ale již nevím přesně jak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.