Y2K Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Teraz budem vyzerat asi ako riadny pako ... Po tom ako som sa docital co (mozno) moze sposobovat moju hlasku palubaku (antipoluttion fault) a jej korekciu pomocou \"odstavenia\" EGR ventilu sa chcem spytat ci vobec moj motor daco take ma, nakolko som sa to tu nikde nedozvedel a kde to mam v motore hladat, pripadne ako ho odstavit. Dakujem za kazdu info EDIT: Teda ani neviem ci som to spravne napisal, mal by to byt nejake elektromagneticky ventil ktory zmiesava \"cisty\" vzduch s vyfukovymi plynmi a vhana naspat do motora. [upravil dne 11.4.2008 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Rebik Only HDI THX a lot Citovat
sowwwa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Vetsina novejsich motoru ma EGR ventil, at je to benzin nebo diesel. Ale dneska jsem ho zrovna ve svoji 406 s timhle motorem hledal a opravdu tam neni ! No aspon mi usetrili praci, chystal jsem se ho zrovna odpojit Citovat
Y2K Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: sowwwa Vetsina novejsich motoru ma EGR ventil, at je to benzin nebo diesel. Ale dneska jsem ho zrovna ve svoji 406 s timhle motorem hledal a opravdu tam neni ! No aspon mi usetrili praci, chystal jsem se ho zrovna odpojit Tak som rad ze moj prispevok pomohol nielen mne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.