Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cavte.

Mam problem s Boxerom 2,8 HDI rok 2001. Z nicoho-nic mi na krizovatke (kde inde) zhasol motor a to takym stylom, ako keby sa mi minula nafta.

Este som 4x nastartoval a posunul sa o par metrov dalej, ale potom koniec. Svieti mi kontrolka \"porucha motora\".

Riesil som to u mojho \"servismana\" , ale bez uspechu. Z druheho servisu ma poslali tiez prec bez vysledkov.

Motor sa sem-tam da nastartovat, ale ked pridam plyn, zhasne.

Moze to vraj byt podavacie cerpadlo, ktore pocut, ako bzuci a ked stichne, zhasne motor.

Dalsi mechanik to vidi na relatko, ktore zapina toto cerpadlo.

POMOZE MI NIEKTO???????? :bojim

[upravil dne 9.4.2008 norba]

Odesláno

Nedávno jsem něco podobnýho řešil taky u boxera, ale 2.0 hdi, že zničeho nic bez varování zdechnul. Volal jsem kamarádovi kterej má servis na tyhle auta a jeho jediná odpověď byla palivovej ventil na vysokotlakym čerpadle. Aspoň u 2,0 drží na dvou šroubech, stačí ho vyndat připojit konektor a zapnout zapalování, případně profouknout. Ventil se přidírá, a nepouští tlak ke vstřikum.(je to sice oprava na chvilku, ale pomohlo to) Jak jsem se ptal na různejch místech , tak klasická závada u HDi. U peugeota mi řekli za ten ventil 9,000 Kč,- ......... hrůza.

Odesláno

v pezinku je jedna specialna firma ktora ti otestuje system.daju ti na stolicu cerpadlo , vstreky.diagnostika vstreku a zistenie problemu 1000 sk.oprava vstreku do 4000sk podla toho co odislo.u cerpadiel som sa presne neinformoval.

je to firma tusim -agat diesel , pezinok.ak mas zaujem tak ti hodim kontakt len musim pon do auta.je to asi jedna z mala firiem co vie robit take veci ak nie jedina na sk

Odesláno
Původně zaslal: Freedy

Nedávno jsem něco podobnýho řešil taky u boxera, ale 2.0 hdi, že zničeho nic bez varování zdechnul. Volal jsem kamarádovi kterej má servis na tyhle auta a jeho jediná odpověď byla palivovej ventil na vysokotlakym čerpadle. Aspoň u 2,0 drží na dvou šroubech, stačí ho vyndat připojit konektor a zapnout zapalování, případně profouknout. Ventil se přidírá, a nepouští tlak ke vstřikum.(je to sice oprava na chvilku, ale pomohlo to) Jak jsem se ptal na různejch místech , tak klasická závada u HDi. U peugeota mi řekli za ten ventil 9,000 Kč,- ......... hrůza.

Nene nepřidírá,není průtokový,ale prostě se zanese bordelem z nafty ! Je to tkz. ventil DRV takže pokud prohledáš tady forům tak narazíš na moje příspěvky a je tady i fotka jak vypadá,výměna je banální pokud chceš sehnat není problém,stačí napsat číslo toho ventilu např. 0 281 002 493 nebo podobné..... a taky číslo čerpadla v autě,např.0 445 010 075 - poslední trojčíslí bude zřejmně jiné,tak to je podstatné !!

P.S. Fotku jsem našel tak přikládám....

post-0-14109599894259_thumb.jpg

Odesláno

Dik za info. Mal si pravdu, je to ten ventil. Stoji 5000,-SK a este vraj musia pretesnit cerpadlo , dalsich 5000,- to vsetko bez DPH a plus robota... Uz to inak nevyriesim, nemam cas, takze to zaplatim...:myslim Najblizsie budem mudrejsi...

Odesláno

Takže nakonec je to ten ventil, stejná závada jako u mně. Ty Burisku prosím kde se dá ten ventil sehnat za 2 t? protože za novej jsem se nikde nedostal pod těch 4,5t.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Freedy

Takže nakonec je to ten ventil, stejná závada jako u mně. Ty Burisku prosím kde se dá ten ventil sehnat za 2 t? protože za novej jsem se nikde nedostal pod těch 4,5t.:papa

jenom u mě :D ! A potřebuju vědět přesně číslo viz obrázek výše , bude tam něco jako 0 281 002 480 - ale to poslední trojčíslí bude jiné..... a to potřebuju vědět,a když k tomu přidáš i číslo čerpadla bude jen dobře.... to vypadá následovně - 0 445 010 075,135,045 atp. zase a opět ty poslední 3 čísla budou u tebe jiné tak TY potřebuju....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...