norba Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Cavte. Mam problem s Boxerom 2,8 HDI rok 2001. Z nicoho-nic mi na krizovatke (kde inde) zhasol motor a to takym stylom, ako keby sa mi minula nafta. Este som 4x nastartoval a posunul sa o par metrov dalej, ale potom koniec. Svieti mi kontrolka \"porucha motora\". Riesil som to u mojho \"servismana\" , ale bez uspechu. Z druheho servisu ma poslali tiez prec bez vysledkov. Motor sa sem-tam da nastartovat, ale ked pridam plyn, zhasne. Moze to vraj byt podavacie cerpadlo, ktore pocut, ako bzuci a ked stichne, zhasne motor. Dalsi mechanik to vidi na relatko, ktore zapina toto cerpadlo. POMOZE MI NIEKTO???????? [upravil dne 9.4.2008 norba] Citovat
Freedy Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Nedávno jsem něco podobnýho řešil taky u boxera, ale 2.0 hdi, že zničeho nic bez varování zdechnul. Volal jsem kamarádovi kterej má servis na tyhle auta a jeho jediná odpověď byla palivovej ventil na vysokotlakym čerpadle. Aspoň u 2,0 drží na dvou šroubech, stačí ho vyndat připojit konektor a zapnout zapalování, případně profouknout. Ventil se přidírá, a nepouští tlak ke vstřikum.(je to sice oprava na chvilku, ale pomohlo to) Jak jsem se ptal na různejch místech , tak klasická závada u HDi. U peugeota mi řekli za ten ventil 9,000 Kč,- ......... hrůza. Citovat
norba Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Ja nemam takeho kamarata. Vsetci mi hovoria tie najdrahsie varianty. Citovat
jozefsv Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 mozno keby si si aspon napisal odkial si tak by ti niekto poradil servis.ale takto jedine coperfield Citovat
jozefsv Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 v pezinku je jedna specialna firma ktora ti otestuje system.daju ti na stolicu cerpadlo , vstreky.diagnostika vstreku a zistenie problemu 1000 sk.oprava vstreku do 4000sk podla toho co odislo.u cerpadiel som sa presne neinformoval. je to firma tusim -agat diesel , pezinok.ak mas zaujem tak ti hodim kontakt len musim pon do auta.je to asi jedna z mala firiem co vie robit take veci ak nie jedina na sk Citovat
norba Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Dik, uz som ich nasiel na nete. Je to troska daleko. Dost blbo sa to taha na lane, hlavne ak ma taha osobne auto. Risknem to. Este raz dik!!! Citovat
Burisek Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: Freedy Nedávno jsem něco podobnýho řešil taky u boxera, ale 2.0 hdi, že zničeho nic bez varování zdechnul. Volal jsem kamarádovi kterej má servis na tyhle auta a jeho jediná odpověď byla palivovej ventil na vysokotlakym čerpadle. Aspoň u 2,0 drží na dvou šroubech, stačí ho vyndat připojit konektor a zapnout zapalování, případně profouknout. Ventil se přidírá, a nepouští tlak ke vstřikum.(je to sice oprava na chvilku, ale pomohlo to) Jak jsem se ptal na různejch místech , tak klasická závada u HDi. U peugeota mi řekli za ten ventil 9,000 Kč,- ......... hrůza. Nene nepřidírá,není průtokový,ale prostě se zanese bordelem z nafty ! Je to tkz. ventil DRV takže pokud prohledáš tady forům tak narazíš na moje příspěvky a je tady i fotka jak vypadá,výměna je banální pokud chceš sehnat není problém,stačí napsat číslo toho ventilu např. 0 281 002 493 nebo podobné..... a taky číslo čerpadla v autě,např.0 445 010 075 - poslední trojčíslí bude zřejmně jiné,tak to je podstatné !! P.S. Fotku jsem našel tak přikládám.... Citovat
Burisek Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 ještě druhá strana..... ten mikrofiltřík stačí profouknout vzduchem..... [upravil dne 12/4/08 Burisek] Citovat
norba Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Dik za info. Mal si pravdu, je to ten ventil. Stoji 5000,-SK a este vraj musia pretesnit cerpadlo , dalsich 5000,- to vsetko bez DPH a plus robota... Uz to inak nevyriesim, nemam cas, takze to zaplatim... Najblizsie budem mudrejsi... Citovat
Burisek Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 njn co naděláš,ten ventil bych sehnal podstatně levněji,za 2000 ale kč ! Citovat
Freedy Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Takže nakonec je to ten ventil, stejná závada jako u mně. Ty Burisku prosím kde se dá ten ventil sehnat za 2 t? protože za novej jsem se nikde nedostal pod těch 4,5t. Citovat
Burisek Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Freedy Takže nakonec je to ten ventil, stejná závada jako u mně. Ty Burisku prosím kde se dá ten ventil sehnat za 2 t? protože za novej jsem se nikde nedostal pod těch 4,5t. jenom u mě ! A potřebuju vědět přesně číslo viz obrázek výše , bude tam něco jako 0 281 002 480 - ale to poslední trojčíslí bude jiné..... a to potřebuju vědět,a když k tomu přidáš i číslo čerpadla bude jen dobře.... to vypadá následovně - 0 445 010 075,135,045 atp. zase a opět ty poslední 3 čísla budou u tebe jiné tak TY potřebuju.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.