Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cukání 309

Recommended Posts

Guest martin007
Odesláno

zdravím mám 309 1,4i TU3M když jedua přidávám plyn tak mi škube jako by se přidusil. Dnes ráno jsem ho nenastartoval vůbec a když jsem přišel z práce tak se mi to povedlo ze začátku jako kdyby vynechával ale pak se rozběhl. vyčistil jsem kontakty kde se dalo běží normálně ale při jízdě zase to cukání.

Guest martin007
Odesláno

tak jsem vyměnil zap. kabely a svíčky a vše bylo v poho až do včerejška kdy mi zase když jsem jel tak to cukalo ne nějak pravidelne ale presto. Přemýšlím jestli to nemůže být i benzinem protože to začalo dělat po natankování.

Guest martin007
Odesláno

vyměnil jsem celej rozdělovač mám náhr. a dělá to pořád :( Tak už nevím ještě mě napadá indučka :myslim

Odesláno

Ahoj:papa.No měl jsem podobný problém ale po výměně všeho co si zmínil to přestalo(akorát si nenapsal že si měnil palec ale předpokládám že jo).mohl by to být taky potenciometr škrtící klapky ale to se zase projevuje občasným nebo úplným kolísáním otáček.Ta indučka by to taky mohla dělat.napiš potom jestli si to vyřešil.zatím

Guest martin007
Odesláno

zdarec lidičky tak už mi to jezdí :super byla to nakonec cívka zapalování :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...