Guest martin007 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 zdravím mám 309 1,4i TU3M když jedua přidávám plyn tak mi škube jako by se přidusil. Dnes ráno jsem ho nenastartoval vůbec a když jsem přišel z práce tak se mi to povedlo ze začátku jako kdyby vynechával ale pak se rozběhl. vyčistil jsem kontakty kde se dalo běží normálně ale při jízdě zase to cukání. Citovat
Guest martin007 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 tak jsem vyměnil zap. kabely a svíčky a vše bylo v poho až do včerejška kdy mi zase když jsem jel tak to cukalo ne nějak pravidelne ale presto. Přemýšlím jestli to nemůže být i benzinem protože to začalo dělat po natankování. Citovat
Martin.405 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 ještě mě napadá palivový čerpadlo, ale netuším jak změřit jestli dává správný tlak Citovat
Guest martin007 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 vyměnil jsem celej rozdělovač mám náhr. a dělá to pořád Tak už nevím ještě mě napadá indučka Citovat
Jirka Soptík Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Ahoj:papa.No měl jsem podobný problém ale po výměně všeho co si zmínil to přestalo(akorát si nenapsal že si měnil palec ale předpokládám že jo).mohl by to být taky potenciometr škrtící klapky ale to se zase projevuje občasným nebo úplným kolísáním otáček.Ta indučka by to taky mohla dělat.napiš potom jestli si to vyřešil.zatím Citovat
Guest martin007 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 zdarec lidičky tak už mi to jezdí byla to nakonec cívka zapalování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.