Guest DD Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Aka> Prece po plotne a spokojene domacnosti Faget> Napovez trochu tu 1ku .. nemusis zatim inicialy, ale treba jestli zpevak/herec a tak Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 nestiham, vas ludiaaaa to je frmol ale zatial sama voda keby som niekoho prehliadol ohlaste sa :D:D:D Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: aka Helene je Hunt, ne? Hunter byla v Nikdykde Máš recht Tahle hrála v \"Po čem ženy touží\" a uz se vi po cem? Někteří muži vědí po čem některé ženy touží a naopak Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: faget1 nestiham, vas ludiaaaa to je frmol ale zatial sama voda keby som niekoho prehliadol ohlaste sa :D:D:D 1 Dave Gahan už to píší po 3 Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: MichalTalbot 2 - Halle Berry 3 - Helene Hunter 4 - Jannet Jackson 5 - Brad Pitt? Tak co, přehlídl jsi tuhle odpověď? ale neprehliadol pozri hore už som ti uznam 2 a pol boda :D:D A co ta Jannet Jackson? Takže 3 a půl bodu Citovat
jarajarda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: aka Helene je Hunt, ne? Hunter byla v Nikdykde Máš recht Tahle hrála v \"Po čem ženy touží\" a uz se vi po cem? Jestli to víš Vendulko, tak nám to prozraď Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: 309Tom Já říkám 1 je Elvis to už tu bylo NE Citovat
Guest DD Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Faget> Prema uz 3x psal Dava Gahana, ale ja myslim, ze nema pravdu ... Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Přema Hej 1 Dave gahan už jsem to psal víše :bojim:bojim Citovat
309Tom Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: 309Tom Já říkám 1 je Elvis to už tu bylo NE Sorry člověk na chvíli odběhne a tady je příspěvků Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: 309Tom Já už chci taky někoho uhodnout Já vím - Homer Simpson Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: Přema Hej 1 Dave gahan už jsem to psal víše :bojim:bojim Fakt ne?:myslim:myslim:myslim Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: MichalTalbot 2 - Halle Berry 3 - Helene Hunter 4 - Jannet Jackson 5 - Brad Pitt? Tak co, přehlídl jsi tuhle odpověď? ale neprehliadol pozri hore už som ti uznam 2 a pol boda :D:D A co ta Jannet Jackson? Takže 3 a půl bodu jasne sorry maš pravdu ste sa hrozne rozbehly nemožem vas ustražit :D:D:D Citovat
Guest DD Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Faget> Psal jsem Keith Richards, ale ted si myslim, ze by to mohl byt George Harrison Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: DD Faget> Psal jsem Keith Richards, ale ted si myslim, ze by to mohl byt George Harrison :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.