Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera dojel z Makarské a byla to paráda. A ty dálnice jsou skvostné. Dálnice ve Slovincku od hranic rakouských do Mariboru se dá krásně objed. Už se těším na dovču za rok. Jen ten rok vydržet v práci.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Tak jsem včera dojel z Makarské a byla to paráda. A ty dálnice jsou skvostné. Dálnice ve Slovincku od hranic rakouských do Mariboru se dá krásně objed. Už se těším na dovču za rok. Jen ten rok vydržet v práci.

jj,cestičky jak lusk:super

Přihod\' kdyžtak taky nějakou fotečku pro inspiraci ostatním,kteří teprve o dovolené v těchto končinách uvažují:papa

post-0-14109601501655_thumb.jpg

Odesláno

no jak:myslim klik na odpověd\',pak něco pisni,pak klik na \"procházet\" čímž se dostaneš do svých uložených fotek,nějakou vyber,klik na otevřít no a klik na \"odpověd\' a je to tady na skle:mrk Ale tu vybranou fotku musíš prvni v malování zmenšit víš?(roztáhnout-zkosit)já to chystám na 35 a 35 ten rozměr většinou.Tak držím palečky:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

elton: kde jsi prosimte presne na tech slovinskych hranicich sjel, aby se ta dalnice ve Slovinku dala objet?

Chystame se letos taky na Makarskou, asi do Gradacu. Vyjizdime 15.8.

Pošli mi meila, pošlu ti přesný návod i s mapkama, je to jeko soubor a neumím jej tady dát.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Původně zaslal: Tornado

elton: kde jsi prosimte presne na tech slovinskych hranicich sjel, aby se ta dalnice ve Slovinku dala objet?

Chystame se letos taky na Makarskou, asi do Gradacu. Vyjizdime 15.8.

Pošli mi meila, pošlu ti přesný návod i s mapkama, je to jeko soubor a neumím jej tady dát.

já bych taky prosil na vladtrunda zavinac volny tecka cezet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...