Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

je fakt zes me rano na icq prekvapil s tim ze ho pro mne mas , tak nic pockam si .

Ja si myslel ze ho ma... Jenze pak sme tam prijeli, a on prinesl jen dve a tak sem se ptal i na to treti pro tebe, a on rikal ze este neni hotovy a ze je s tebou dohodlej, tak teda nevim...

Odesláno

tak miss Scratch je nemocna :D, kazdopadne lizatko je fajn, pana znam, ale ahz bude snizeny auto, a to jen tak nebude :-(

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: agresssor

tak uz sem si privezl domu to lizatko :)

No počkáme si na fotku až bude lízátko na autě. :)

No to si pockate :) pac nevim esli to budu davat na tohle nebo uz na novy ze :D

tak aspon přiložit a vyfotit;)

Odesláno

Ahoj,tak jsem si pořídil křídlo HAMMAN,upravil jsme ho na 406 coupe a trochu mi tam nesedí-křídlo je krásný,ale je vidět že tam prostě nepatří....takže bude asi naprodej.....Zítra přihodím fotky.:papa

Odesláno

:xvulhttp://www.edisk.cz/stahnout-soubor/23389/Kridlo_HAMANN.rar_11.94MB.html Tady jsou fotky-orientačně jsem to položil i na auto-pro představu(ale fakt jen orientačně-neni tam rovně)...Koupil jsem ho za 5 000kč takže prodávám za 4 000kč (údajně nový stojí 22 000 -ale tomu trochu nevěřim...:D

Značka Hamann.Křídlo je stavitelný.

Kdyby jste měl někdo zájem tak prosím email na 406.coupe@email.cz ...............

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mě to přijde že to leze moc ven:myslim

No je to jen jako nandany este si s tim musim pohrat...... Takze este docela dost prace no... ale chtelo by to vice zasunout to uznavam i ja....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...