agresssor Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ehm agressore a kde mam ja lizatko? Ehm nic mi nedal ze este neni hotovy, me tvrdil ze je s tebou dohodlej..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 je fakt zes me rano na icq prekvapil s tim ze ho pro mne mas , tak nic pockam si . Citovat
agresssor Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr je fakt zes me rano na icq prekvapil s tim ze ho pro mne mas , tak nic pockam si . Ja si myslel ze ho ma... Jenze pak sme tam prijeli, a on prinesl jen dve a tak sem se ptal i na to treti pro tebe, a on rikal ze este neni hotovy a ze je s tebou dohodlej, tak teda nevim... Citovat
agresssor Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Scratch ja chcu taky lizat (ko) Lizat si kup treba zmrzlinu a o lizatko si napis jednomu panovi do plzne.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 tak miss Scratch je nemocna , kazdopadne lizatko je fajn, pana znam, ale ahz bude snizeny auto, a to jen tak nebude :-( Citovat
čakom Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor tak uz sem si privezl domu to lizatko No počkáme si na fotku až bude lízátko na autě. No to si pockate pac nevim esli to budu davat na tohle nebo uz na novy ze tak aspon přiložit a vyfotit;) Citovat
razor Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Ahoj,tak jsem si pořídil křídlo HAMMAN,upravil jsme ho na 406 coupe a trochu mi tam nesedí-křídlo je krásný,ale je vidět že tam prostě nepatří....takže bude asi naprodej.....Zítra přihodím fotky. Citovat
razor Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/23389/Kridlo_HAMANN.rar_11.94MB.html Tady jsou fotky-orientačně jsem to položil i na auto-pro představu(ale fakt jen orientačně-neni tam rovně)...Koupil jsem ho za 5 000kč takže prodávám za 4 000kč (údajně nový stojí 22 000 -ale tomu trochu nevěřim... Značka Hamann.Křídlo je stavitelný. Kdyby jste měl někdo zájem tak prosím email na 406.coupe@email.cz ............... Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 tak je to tu mam volno a tak sem se rozhodl napasovat do lizo tady jsou fotky jak by to zhruba melo vypadat Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Jinak pro pripadne rejpaly:) auto je zasvineny jako prase:) a lizo je pouze v zakladu .) nejdriv napasuju pak se bude strikat Jinak v realu to vypada kupodivu docela dobre Citovat
čakom Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 mě to přijde že to leze moc ven:myslim Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: čakom mě to přijde že to leze moc ven:myslim No je to jen jako nandany este si s tim musim pohrat...... Takze este docela dost prace no... ale chtelo by to vice zasunout to uznavam i ja.... Citovat
Blizzard Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 trošku to ještě šoupnout pod auto a dobrý Citovat
Bobo.KH Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Trochu si stim pohrat je to gud:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.