Ekefik Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ahojte, pls, ako sa mozem dostat k slovenskej verzii navigacneho DVD? existuje vobec? dakujem Citovat
Guest stanisko Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Ekefik Ahojte, pls, ako sa mozem dostat k slovenskej verzii navigacneho DVD? existuje vobec? dakujem ake navigacne DVD mas na mysli.... Citovat
Ekefik Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 no ja mam v aute navteq ale k tomu len Francuzske DVD, cize u nas mi to ukazuje maximalne to ked som na dialnici Citovat
Guest stanisko Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Ekefik no ja mam v aute navteq ale k tomu len Francuzske DVD, cize u nas mi to ukazuje maximalne to ked som na dialnici bezne byva CD a nie DVD....ake mas auto... Citovat
Ekefik Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 to verim ale ja mam DVD, original od navteq....len je mi na dve veci francuzska mapa Citovat
Ekefik Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 a je to 307, vnutri to vyzera takto: navrchu je DVD a spodok je 5 cd...a navigacne ide do DVD Citovat
Ekefik Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 no v podstate ano len ja mam \"Major Roads of Europe\", Autumn/Winter2003 a co je najvacsia haluz (teda aspon pre mna) ze ja mam NAVTECH a neviem aky je rozdiel medzi tym a NAVTEQ....ale asi ziadny, hm? v kazdom pripade potom to co si poslal by zrejme malo byt to co potrebujem, ci nie? Citovat
Guest stanisko Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 no ano...a je to CD navigacia a nie DVD.....pokial chces mozeme sa dohodnut na mapach... Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Takové CD co je na obrázku neexistuje. To je homemade. Citovat
Ekefik Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 jo aj mne sa zda ked uz nic ine tak aspon tu diakritiku si mohol dotiahnut...polsko sa pise tiez s makcenom na l. Citovat
Guest stanisko Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Ekefik jo aj mne sa zda ked uz nic ine tak aspon tu diakritiku si mohol dotiahnut...polsko sa pise tiez s makcenom na l. to som stiahol z netu....... nechcelo sa mi ist do auta a skenovat..... a asi to je v češtine [upravil dne 6.4.2008 stanisko] [upravil dne 6.4.2008 stanisko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.