Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja bych taky pridal slovo do pranice :) stejny motor jako Neon, OK406 a jini. Spotreba podle pp 9,7l/100km a az jsem se divil jak tomu odpovidaji navstevy benzinovych pump :D ..kazdopadne jezdim vicemene hlavne po praze (takze vicemene studeny starty). Jinak odzkousenou nejlepsi pomer spotreba/vykon mam na cca 3-4k otackach na 3 a 4. Jinak k ty tvoji spotrebe bych se asi taky priklonil k tomu zvednout auto a otocit kola dokola, jestli ti nepribrzdujou brzdy.

Malem bych zapomnel. Jezdim vicemene porad se zapnutou klimou s nastavenim na cca 20-23 stupnich

[upravil dne 5.4.2008 švejk]

Odesláno

Jak to tady pročítám, tak jsem rád, že mám třílitr... jezdím jak prase a mám 14litrů průměr... při svižné jízdě+město kolem 11/12litrů...

Odesláno

Abych se přiznal, tak jsem nikdy moc nechápal podle těch diagramů co uvádí , že auto má nejmenší spotřebu kousek za hranicí max. toč. momentu . Sice je to při plném zatížení, ale pořád se mi tomu nechce věřit :myslim

Odesláno
Původně zaslal: @re

Jak to tady pročítám, tak jsem rád, že mám třílitr... jezdím jak prase a mám 14litrů průměr... při svižné jízdě+město kolem 11/12litrů...

Tak to je dobrá spotřeba. Jinak, co to je u tebe svižná jízda??:)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: @re

Tak to je dobrá spotřeba. Jinak, co to je u tebe svižná jízda??:)

nejezdím klobouka, rychlejší rozjezdy točení motoru do +-4000tisíc :)

Odesláno

@re: tak to jo. Tak to já tedy na 4000ot./min. netočím, i když motor by chtěl. Ale občas a jeli možnost či dokonce nutnost, tak to vytočím, že ani pp to nebere a zastaví se na 30 l/100km:D Ale to motoru neuškodí ale prospěje:myslim;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

@re: tak to jo. Tak to já tedy na 4000ot./min. netočím, i když motor by chtěl. Ale občas a jeli možnost či dokonce nutnost, tak to vytočím, že ani pp to nebere a zastaví se na 30 l/100km:D Ale to motoru neuškodí ale prospěje:myslim;)

přesně tak, pokud má motor kvalitní a pravidelně vyměňovaný olej + všechny filtry a hlavně je olej dostatečně zahřátý, motoru to nemůže uškodit... zvlášť v V6

Guest Scratch
Odesláno

muj motor zere do 9 po praze a do 8 venku, a nejezdim jako hlemejzd a to mi jeste hazi predni kotouce :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...