Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: martin1

Mam ty same na 307. Viz. foto zde:

Jo, tady vypadají moc hezky. Zřejmě nebude moc velkej rozdíl v pětidíře a čtyřdíře, hm?

Původně zaslal: martin1

S prichodem jara uz jsem je videl na hodne autech, takze bych mozna volil neco min proflaknuteho :-) jinak si ale nemuzu stezovat. Ja jsem s nima spokojeny. :roker

Na to já nehraju, hold splynu s davem :D

Odesláno

ty kola už jsou hodně profláknuté... má je kde kdo... já bych se poohlédl po něčem, co neuvidím na každém pátém autě...

Odesláno
Původně zaslal: @re

ty kola už jsou hodně profláknuté... má je kde kdo... já bych se poohlédl po něčem, co neuvidím na každém pátém autě...

Mno ty 5R co máš na fotečkách v profilu na moje.auto.cz jsou taky mooc líbivý, resp. taky jsem na ně chvíli házel očko, ale nevím jestli by se na to hodily...

Odesláno

Ale hlavně potřebuju vědět, zda-li ty parametry budou sedět. Svou 407 jsem koupil na 16\" zimákách, tudíž nevím jaké parametry pro 17\" léto :myslim

[upravil dne 8/4/08 nanux]

Guest jyrka_v
Odesláno

Co vím, tak 407 dělají problémy u některejch litejch disků- prostě na ně nepasujou, protože se nevejdou brzdiče.

I v některých webových konfigurátorech najdeš upozornění, že když kupuješ liťáky na 407, tak je to rizikový. Takže doporučuju dojet a vyzkoušet.

Odesláno

Hmm, tak jsem dnes psal na prodejnu ohledně těch Dezentu a napsali mi tohle:

Bohuzel Dezenty F v 17\'\' na 407 sedet nebudou, neni tam na to homologace. Teoreticky by se tam daly nejake ty F-ka napasovat, ale nevystavil bych vam k tomu typovy list...

Znamená to tedy, že jsem v pr... ? :myslim

[upravil dne 9/4/08 nanux]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...