nanux Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: martin1 Mam ty same na 307. Viz. foto zde: Jo, tady vypadají moc hezky. Zřejmě nebude moc velkej rozdíl v pětidíře a čtyřdíře, hm? Původně zaslal: martin1 S prichodem jara uz jsem je videl na hodne autech, takze bych mozna volil neco min proflaknuteho :-) jinak si ale nemuzu stezovat. Ja jsem s nima spokojeny. Na to já nehraju, hold splynu s davem Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Myslím si že tyhle budou 407 slušet náramně. Citovat
nanux Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 OK... Mno a myslíte že následující parametry budou sedět? Rozměr: 7x17 Rozteč: 5/108 ET: 43 [upravil dne 8/4/08 nanux] Citovat
@re Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ty kola už jsou hodně profláknuté... má je kde kdo... já bych se poohlédl po něčem, co neuvidím na každém pátém autě... Citovat
nanux Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: @re ty kola už jsou hodně profláknuté... má je kde kdo... já bych se poohlédl po něčem, co neuvidím na každém pátém autě... Mno ty 5R co máš na fotečkách v profilu na moje.auto.cz jsou taky mooc líbivý, resp. taky jsem na ně chvíli házel očko, ale nevím jestli by se na to hodily... Citovat
nanux Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Ale hlavně potřebuju vědět, zda-li ty parametry budou sedět. Svou 407 jsem koupil na 16\" zimákách, tudíž nevím jaké parametry pro 17\" léto [upravil dne 8/4/08 nanux] Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Co vím, tak 407 dělají problémy u některejch litejch disků- prostě na ně nepasujou, protože se nevejdou brzdiče. I v některých webových konfigurátorech najdeš upozornění, že když kupuješ liťáky na 407, tak je to rizikový. Takže doporučuju dojet a vyzkoušet. Citovat
nanux Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Mno jo, když to je někdy celkem těžký \"dojet a vyzkošet\"... Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Hmm, tak jsem dnes psal na prodejnu ohledně těch Dezentu a napsali mi tohle: Bohuzel Dezenty F v 17\'\' na 407 sedet nebudou, neni tam na to homologace. Teoreticky by se tam daly nejake ty F-ka napasovat, ale nevystavil bych vam k tomu typovy list... Znamená to tedy, že jsem v pr... ? [upravil dne 9/4/08 nanux] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.