Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

neviem ako by som to popisal,ale skusim takto: niekedy ide auto uplne v pohode bez nejakych divnych zvukov,ale ked to zacne,tak po nejakych 10 km mi zacne vydavat zvuk ako ked je rozsypane lozisko alebo nieco v lozisku (ako kov na kov), hlavne ked idem do zatacky vlavo. ak vymacknem spojku,tak to prestane (aj v tej zatacke).ale ak sa dostanem na volnobehu na nejakych cca 20km/hod. tak to vrzga aj tak.najprv som si myslel,ze to bude spojkove lozisko:myslim ale to to asi nebude,lebo ked stojim a vymacknem alebo necham spojku tak, zvuk sa nemeni. prevodove stupne idu zaradit aj vyradit v pohode,nic nevyskakuje. dochadzam k zisteniu,ze to moze byt lozisko v prevodovke. je to mozne?alebo to moze byt predne lozisko alebo nieco podobne?ci naozaj budem musiet do tej prevodovky kuknut?:bacha

[upravil dne 1.4.2008 sana]

Odesláno

\"ked stojim a vymacknem alebo necham spojku tak, zvuk sa nemeni.\" To znamená že pri naštartovanom motore, keď auto stojí?. Potom by to mohlo byť ložisko alternátora alebo serva.

\"hlavne ked idem do zatacky vlavo. ak vymacknem spojku,tak to prestane\" to zase vyzerá na prevodovku.

Skús to ešte odsledovať. To čo popisuješ nemá veľa logických súvislostí. Skontroluj vôľu hlavných ložísk, alternátorové ložisko a servo. Má to klímu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...