SpoonE Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Koupil jsem si ted 206, rok výroby 12/2004. Displej typ A. Jde mi o to, že mi zobrazí vše (čas, radio, otevřené dveře, po přepnutím pravým tlačítkem u displeje i datum(packou u volantu přepínat nejde)) kromě vnější teploty. Je možný, že nemám vůbec čidlo teploty? Jak to zjistím? Ještě menší dotázek, kde najdu klíč na kola? a kam v autě dáváte lékárničku, lano a trojúhelník tak aby co nejmíń překážely Citovat
macik.83 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Ahoj, vitej mezi nama. Vlevo nahore je hledani, tak ho pouzij. Urcite se to tu uz resilo;) Citovat
Schreek Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Čidlo teploty by mělo být pravém zrcátku Klíč na kola je v krabičce s heverem, která je vložená do rezervy Lano a trojúhejník + nějaký to nářadí sem si nacpal do spodní hrany zadních dveří, je tam taková dutina a při troše snahy se toho tam vejde dost Citovat
KoNG Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Schreek Čidlo teploty by mělo být pravém zrcátku Klíč na kola je v krabičce s heverem, která je vložená do rezervy Lano a trojúhejník + nějaký to nářadí sem si nacpal do spodní hrany zadních dveří, je tam taková dutina a při troše snahy se toho tam vejde dost Já mám ten klíč v meziprostoru zadního nárazníku (vedle protikusu zámku kufru) protože by jsi nepovolil rezervní kolo tak aby se spustilo Tak to je teda u mě viz vložený soubor 137_141_206-tc-ed02-2004.pdf Citovat
SpoonE Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 V tom meziprostoru jsem hledal, ale není. Mrknu ještě do tý rezervy jestli náhodou není tam Citovat
Schreek Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 KoNG: Na pouštění reservy dolů mám klíč úplně jiný než je na kola Citovat
KoNG Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Schreek KoNG: Na pouštění reservy dolů mám klíč úplně jiný než je na kola já ho mám kobinovanej na jedný stran+ pouštění a na druhý klíč na kolo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.