Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

s1600> necelých 5000kč ;)

Necelych 5000?:o To si dělaš pr..l.

Jsi měl nějakou mega slevu ne? Já když jsem se ptal u známýho na celolak bílý, tak 12000:nevim

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Copak to k panu kujonovi dneska dorazilo? :D :D

735753_vyfiury_001.jpg 735754_vyfiury_003.jpg 735755_vyfiury_004.jpg 735756_vyfiury_005.jpg

Ty yo mě odlesk u tlapky toho lvíčka uplně vyděsil to vypadalo jako by to tam mělo bejt :-)

Odesláno

KeiTynka> Přímo u Peugeotu ;)

Welis> Taky sem na to koukal, že ta fotka je matoucí :D

jiri106xs> Tož to já sice taky, ale bylo to odrbaný, kostrbatý a nepoužitelný. Tři dny jsem to doma kitoval (jen to logo), brousil pod vodou, stříkal, ale i když jsem to nechal zaschnout 2dny, tak pak při instalaci když na to bylo nutno zatlačit, mi v tom laku zůstaly otisky prstů. Takže jsem se rozhodl to zahodit a koupit nový :-) Bez toho plíšku to vypadalo škaredě a nějakou nálepku se mi tam dávat nechtělo.

737362_new_lak_015.jpg

[upravil dne 15.9.08 kujon106]

Odesláno

jiri106xs> Tož to já sice taky, ale bylo to odrbaný, kostrbatý a nepoužitelný. Tři dny jsem to doma kitoval (jen to logo), brousil pod vodou, stříkal, ale i když jsem to nechal zaschnout 2dny, tak pak při instalaci když na to bylo nutno zatlačit, mi v tom laku zůstaly otisky prstů. Takže jsem se rozhodl to zahodit a koupit nový :-) Bez toho plíšku to vypadalo škaredě a nějakou nálepku se mi tam dávat nechtělo.

Tak to jo:super Já přemýšlel, co jsi tam asi tak měl předtím.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...