Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

$ Torrez $:Cira optika ve predu,tak myslim ze to pasuje mit ji i v zadu,malinko predelavam zadni naraznik a vyfuky tak uvidime jak to bude vypadat pak jako celek.

Odesláno

Ja furt premejslim co mi vepredu chybi a nemuzu an to prijit...proste neco mi tam vepredu chybi...trebaznak..nebo neco...ale ten prechod z kapoty na naraznik a pak ten stribrnej tahokov..neivm proste...jako celek hezky auto :)

Odesláno

jasny ja ti to neberu, me se to libi. Ale proste mi vepredu neco chybi...nemyslim ze serie..znak mi napadl jako prvni. Proste neco mi tam chybi a nevim co :)

Odesláno

Tady jeste jedna fotecka aby jste videli jak sem poresil zadni lemy s naraznikem,podotykam ze tahle 106 je 1M tedy stary model,takze u ni to napojeni a celkove zadni lemy jsou desny,tak sem to cely prevaril:superA je jeste videt jak to je vysoky,a resim ted momentalne jeste nejaky kotouce dozadu takze kdyby ste mel nekdo nejaky tip co tam dat nebo o necem vedel,sem s nim...

Odesláno
Původně zaslal: Peti

Původně zaslal: jadek

pekny, nejsou to ty od toho typka s 306kou tady z fora ? :)

Jo to jsou oni:mrk

Můžeš mi prosímtě napsat, jak se tyhle bílý přesně jmenujou? Moc se mi líbí a v budoucnu bych si je možná taky přidělal.

Odesláno

Fr3sh:jj,mas pravdu jen o zadny nevim,schanim neco na netu,treba z 205gti by tam pekne stacila,repasnul bych ji a pak vymenil za tuhle a dopredu vetsi kotouce,ty uz mam sehnany z 306.a nebo napravu z 309gti ale marne shanim,nevis o necem?jeste ted zkusim jednu varintu,od kamose sem si pucil zadni kotouc a drzak z 306 a musim se podivat jestli by to pasovalo na tuhle napravu.Ale clovece vis co by si mohl,vyfot mi prosimte z blizka rameno napravy,jak tam sou pridelany talire na tech 4sroubech a pomer mi prosimte roztece tech sroubu kdyz to mas rozdelany,a prumer cepu na lozisko,jestli by to slo.diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...