Marlin Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Marlin Stejne vam natrhnu prdel :D:D na mokrym kruhaci stopro, kdy ho odkrouzim komplet cely bokem Citovat
makouš Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 budes davat vacice nebo proc to rozebiras Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: makouš budes davat vacice nebo proc to rozebiras nene jen nás lakuje:) Citovat
agresssor Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 A už zas se v tom ten kluk kujonů reje :DDDDDD Uz se v tom zase hrabet , že jo Pane doktore:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Welis Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Nemylsim jen batohy ale i ten velky stan [upravil dne 5.8.2008 Welis] Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 škoda jen že jsou ty fotky tak strašná kvalita Citovat
Welis Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 to jo sme sebou zapoměli vzít kloudnej foťák po cestě z5 sem se stavil do myčky a byl jako novej;) akorat sem čuměl když mi myčka narovnala zklopený zrcátka Citovat
kujon106 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Jen lakuju ty víka Makouši, já sem se sériovým výkonem naprosto spokojen dneska už to snad bude,resp. bylo by to včera, kdybych nezkurvil lak na jednom tom víku, taže dnes zase opískovat a odpoledne šup to tam again .-) potom vyfotim... Jinak vás mohu navnadit - na cestě jsou vystřelovací klíče s rádiovou dálkou, zadní plastovej stěrač a doma už se mi tetelí novej podběh :-) A ještě o víkendu plánuju možná ošlehtit (zničit molky) alcantaru na sedadlech Nicméně jsou to jen drobnosti, opččkejte co přijde pak Citovat
makouš Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 jo tak ty si kupoval novej podbeh na kolik te vysel mi ho sezralo kolo tak potrebuju koupit novej Citovat
kujon106 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 novej v peugeotu 508kč, druhovýroba která je úplně na pi.u ai 360kč Citovat
Bohouš Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 200 km/hod ve 106ce ???? To je sebevražda - tu rychlost přes 200 ani nekomentuju - to už je pro tohle prdítko vzletová rychlost. Já to jednou zkusil co to dá a když to dalo cca 180 a furt to zrychlovalo (obyčejná 1.4 XSičko), tak jsem si skoro nadělal do kalhot a modlil se aby nepřišla větší zatáčka, protože už mě přišlo, že ať bych točil jak bych chtěl, tak by ta nákupní taška jela furt rovně :bojim Přece jen v těch větších autech je ta rychlost trochu jiná.......i když v téčku jsem měl při 240 km/hod taky stažené půlky, takže je to možná tím, že už jsem starej pardál a tyhle rychlosti mě nedělají úplně dobře Citovat
jakub106GTI Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Bohouš 200 km/hod ve 106ce ???? To je sebevražda - tu rychlost přes 200 ani nekomentuju - to už je pro tohle prdítko vzletová rychlost. Já to jednou zkusil co to dá a když to dalo cca 180 a furt to zrychlovalo (obyčejná 1.4 XSičko), tak jsem si skoro nadělal do kalhot a modlil se aby nepřišla větší zatáčka, protože už mě přišlo, že ať bych točil jak bych chtěl, tak by ta nákupní taška jela furt rovně :bojim Přece jen v těch větších autech je ta rychlost trochu jiná.......i když v téčku jsem měl při 240 km/hod taky stažené půlky, takže je to možná tím, že už jsem starej pardál a tyhle rychlosti mě nedělají úplně dobře já se taky modlil...ale bylo to naprosto stabilní drželo to svou stopu uplně v pohodě..Ale jel jsem jen rovně Citovat
kujon106 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Bohouši, je 106ka a 106ka :-) Předtim jak sem měl tu 1.4, tak ta sice jela taky hezky, ale jakmile si s tim chtěl jet prudšeji zatáčkou ve více než 100, tak si málem to auto překlopil Sice jsem s ní jel taky 200 (samozřejmě na german_autobahn ), ale zatočit v tý rychlosti, tak skončim asi špatně. S16 je úplně někde jinde, jak podvozkově (taky hodně dělá to že tam je KW podvozek), tak vším. Tady těch 200 na videu bylo v mírný zatáčce (samozřejmě zase german-autobahn ). Jinak - přátelé a kamarádi :-) Ještě sice není úplně hotovo, ale pochlubit se musím :-) Aneb moje několikadenní snažení Poznejte rozdíl. Před: Po: Citovat
jakub106GTI Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 slintám tady na ten 22\" monitor jak je to krásný Citovat
MrChodny Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 luxusni. Jenom by mne zajimalo co to udela po nejakem mesici jezdeni hlavne ten kryt svodu se asi brzo oloupe Citovat
kujon106 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Kdepak, ten kryt svodů se neoloupe Je to ta barva do 690°C :-) Maximálně by se to mohlo oloupat vlivem těch sr..ek pod tim, protože sem to stříkal na tom - sundavat kvůli tomu nárazník a oba chladiče se mi fakt nechtělo [upravil dne 7.8.08 kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.