Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

to jo sme sebou zapoměli vzít kloudnej foťák po cestě z5 sem se stavil do myčky a byl jako novej;) akorat sem čuměl když mi myčka narovnala zklopený zrcátka ;)

Odesláno

Jen lakuju ty víka Makouši, já sem se sériovým výkonem naprosto spokojen ;) dneska už to snad bude,resp. bylo by to včera, kdybych nezkurvil lak na jednom tom víku, taže dnes zase opískovat a odpoledne šup to tam again .-) potom vyfotim... Jinak vás mohu navnadit - na cestě jsou vystřelovací klíče s rádiovou dálkou, zadní plastovej stěrač a doma už se mi tetelí novej podběh :-) A ještě o víkendu plánuju možná ošlehtit (zničit molky) alcantaru na sedadlech ;) Nicméně jsou to jen drobnosti, opččkejte co přijde pak :)

Odesláno

200 km/hod ve 106ce ???? To je sebevražda - tu rychlost přes 200 ani nekomentuju - to už je pro tohle prdítko vzletová rychlost.

Já to jednou zkusil co to dá a když to dalo cca 180 a furt to zrychlovalo (obyčejná 1.4 XSičko), tak jsem si skoro nadělal do kalhot a modlil se aby nepřišla větší zatáčka, protože už mě přišlo, že ať bych točil jak bych chtěl, tak by ta nákupní taška jela furt rovně :bojim:bojim

Přece jen v těch větších autech je ta rychlost trochu jiná.......i když v téčku jsem měl při 240 km/hod taky stažené půlky, takže je to možná tím, že už jsem starej pardál a tyhle rychlosti mě nedělají úplně dobře ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

200 km/hod ve 106ce ???? To je sebevražda - tu rychlost přes 200 ani nekomentuju - to už je pro tohle prdítko vzletová rychlost.

Já to jednou zkusil co to dá a když to dalo cca 180 a furt to zrychlovalo (obyčejná 1.4 XSičko), tak jsem si skoro nadělal do kalhot a modlil se aby nepřišla větší zatáčka, protože už mě přišlo, že ať bych točil jak bych chtěl, tak by ta nákupní taška jela furt rovně :bojim:bojim

Přece jen v těch větších autech je ta rychlost trochu jiná.......i když v téčku jsem měl při 240 km/hod taky stažené půlky, takže je to možná tím, že už jsem starej pardál a tyhle rychlosti mě nedělají úplně dobře ;)

já se taky modlil...ale bylo to naprosto stabilní drželo to svou stopu uplně v pohodě..Ale jel jsem jen rovně:)

Odesláno

Bohouši, je 106ka a 106ka :-) Předtim jak sem měl tu 1.4, tak ta sice jela taky hezky, ale jakmile si s tim chtěl jet prudšeji zatáčkou ve více než 100, tak si málem to auto překlopil :D Sice jsem s ní jel taky 200 (samozřejmě na german_autobahn :D), ale zatočit v tý rychlosti, tak skončim asi špatně. S16 je úplně někde jinde, jak podvozkově (taky hodně dělá to že tam je KW podvozek), tak vším. Tady těch 200 na videu bylo v mírný zatáčce (samozřejmě zase german-autobahn :D ).

Jinak - přátelé a kamarádi :-) Ještě sice není úplně hotovo, ale pochlubit se musím :-) Aneb moje několikadenní snažení ;) Poznejte rozdíl.

Před:

597330_rust_001.jpg 597331_rust_007.jpg

Po:

597327_lak_s16_hihi_006.jpg 597328_lak_s16_hihi_011.jpg

Odesláno

Kdepak, ten kryt svodů se neoloupe ;) Je to ta barva do 690°C :-) Maximálně by se to mohlo oloupat vlivem těch sr..ek pod tim, protože sem to stříkal na tom - sundavat kvůli tomu nárazník a oba chladiče se mi fakt nechtělo :D

[upravil dne 7.8.08 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...