Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

moc pěkný,časem taky u mě bude.

:xvulA ten závod vzdávám pánové 16V je 16V:xvul

Gratuluji:DMám asi moc velký ambice:roker

Odesláno
Původně zaslal: Peti

Původně zaslal: kujon106

Jak nám to může vycházet 116 koní na tunu, když to auto váží 950kg a má 118koní prosimtebe? :D Aneb jednoduchá trojčlenka v akci a výsledek - 124,2HP/1000kg.

Máš pravdu,ale to počítal BoneDaddy:Dkupodivu to na mě vychrlil a zdálo se že v tom má jasno:D:myslim

Ty ..... co kecáš? :D Bude :bacha:bacha. :)

Odesláno

Já si myslím že 1 2 3 4 zvládnete a pochybuji že by se někde jelo víc jak 170-180 aby se tam musela dávat 5:cool:.teda aspon u mě to tak je:D

[upravil dne 4/8/08 Peti]

Odesláno

Já si myslím že 1 2 3 4 zvládnete a pochybuji že by se někde jelo víc jak 170-180 aby se tam musela dávat 5:cool:.teda aspon u mě to tak je:D

No kdyby jsi viděl jak to vypadalo na saxo srazu když se předhánělo několik VTS GTI S16 atd..Dálnice byla malá..A jelo se přes 180 měl jsem strach

Odesláno

Tak to ti věřím že jsi se bál,vždyt já už se pak taky bojím ne že ne.Jednou jsem jel z Liberce po dálnici směr Děčín a ve 170km/h jsem projížděl takovou mírnou levotočivou tak jsem netušil že v ní budou takový hupy který moje rally budou házet o půl metru tam a zpět:mrk:bojim:Ddocela nečekaný:D

Odesláno

to ja zvladam i 190 na 4;) samozřejmě na letišti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...