Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

Tak te tady po dlouhe dobe vitam luky:papa Co jsi na nem provadel?;)

no bylo toho spousta komlet lak na předku ...měl jsem hroznej problém aby mi někdo namíchal barvu protože podle čísla nesedí uplně přesně a mam prej víc perletě....vím že bylo laknutý ve F když se to přivezlo ale myslel jsem že origo a ono ne.... ale chytil to docela slušně... konečně došlo na svody raceland :D tet jsem jestě obědnával středovej díl ragazzon dal jsem polepy gutmann na dveře....na foto ještě nejsou ale budou;)
Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

Původně zaslal: Ondra_S16

Tak te tady po dlouhe dobe vitam luky:papa Co jsi na nem provadel?;)

no bylo toho spousta komlet lak na předku ...měl jsem hroznej problém aby mi někdo namíchal barvu protože podle čísla nesedí uplně přesně a mam prej víc perletě....vím že bylo laknutý ve F když se to přivezlo ale myslel jsem že origo a ono ne.... ale chytil to docela slušně... konečně došlo na svody raceland :D tet jsem jestě obědnával středovej díl ragazzon dal jsem polepy gutmann na dveře....na foto ještě nejsou ale budou;)

Konečně si se ukázal po tak dlouhé době ,tak doufám, že dojde taky na naše setkání na živo:D

Odesláno

Jen dodám vše je moje práce, bez žídného dozoru, a musím říct že jsem si dal maximálně záležet, a jsem moc spokojen, ještě lišty a budu spokojen uplně:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...