Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

tak jsem to proletěl celý, a jediný co jsem si z toho odnesl tak je to, že se v práci asi hodně nudíte co?:D

Tak vis co :) musis to tu trosku rozproudit :). Jinak nekteri se i snazili pracovat:)

Odesláno

vzadu je mi to jedno, tam budou ty co mám, jde mi jen o předek, ej pošli mě to číslo účtu, pošlu ti peníze, no a ted o víkendu asi děláme ale pak máme volno buď ve čtvrtek nebo v pátek tak bych sedl na vlak, vzal ty kola a jel do prahy;)

Odesláno

S1600: ok

Agressor: no nesmíš citovat obrázky, hodně moc citací, a příspěvek co je hned nad tebou... takže v tom co píšu kdyby byla citace od S1600: \"takze na tech plechách...\" tak je to špatně:D

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

S1600: ok

Agressor: no nesmíš citovat obrázky, hodně moc citací, a příspěvek co je hned nad tebou... takže v tom co píšu kdyby byla citace od S1600: \"takze na tech plechách...\" tak je to špatně:D

Aha budu si to pamatovati:)

Odesláno

Aktuálně, asi 10 minut staré foto ale nečekal jsem že foto digitálním fotákem od ségry bude horší než foto mobilem takže sorry za kvalitu;)

[upravil dne 12/5/09 Alesek]

post-0-14109606892109_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...