kujon106 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Pavlíku, fotky dobrý, akorát už konečně nalakuj ten zadní nárazník Jinak teda tý včelce Máje sem se taky musel smát, když sem to viděl, ta opravdu ve scénáři nebyla :D Citovat
Lentilka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 v tvojem případě ne, v našem ano:D ale když nejsou po ruce... Citovat
kujon106 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI pěkný tílko Kujonku:D Máš něco proti mýmu tílku? Citovat
Lentilka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 to nalakuju až budu mít v cajku motor a nápravu do té doby to kašlu, stejně mi ještě chybí zrcátka - lkapky tak to pak vemu při jednom Citovat
Lentilka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 no a ještě se musí nalakovat přední nárazník až ho seženu... Citovat
kujon106 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Já ještě včera, když sem točil \"včelku\" , udělal jednu dvě momentky, tak šup sem s ní Citovat
KeiTynka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Moc hezký. Ještě bych chtěla docela vidět to tílko, kdyby to šlo. Mě to youtube už zas nejde. Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Moc hezký. Ještě bych chtěla docela vidět to tílko, kdyby to šlo. Mě to youtube už zas nejde. tady ho máš Citovat
kujon106 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 hehe Sebe v tílku žel bohu na žádný fotce asi nemám, ale hodim ti sem alespoň sebe v šortkách u bazénu, aby Vojta žárlil :D [upravil dne 4.5.09 kujon106] Citovat
KeiTynka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ty jo, já z vás asi jednou dostanu infarkt. :D :D Náhodou, jsi byl roztomilej. Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 \"protože je malej tak se musí vystrčit\":D Citovat
KeiTynka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Hezký, hezký. Já přihodím další až zítra, jelikož jsem hlava děravá a nechala jsem to DVDčko doma. Citovat
alien Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 http://student.sspbrno.cz/~scech/auto/index.php Sice jsem chtel zverejnit az celou praci (jeste prece jen neni hotovo) ale Kuba mě tak trochu rozhýbal, časem připíšu, jak to všechno šlo, tak to jsem hodím ještě jednou, to už tam budu mít komentáře :-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: alien http://student.sspbrno.cz/~scech/auto/index.php Sice jsem chtel zverejnit az celou praci (jeste prece jen neni hotovo) ale Kuba mě tak trochu rozhýbal, časem připíšu, jak to všechno šlo, tak to jsem hodím ještě jednou, to už tam budu mít komentáře :-) myslím že se ti to povedlo převelice:) sice ještě bude hodně práce ale paráda:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.