kujon106 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Takhle dopadnou všichni 406kaři, když se, byť jen jednou, svezou ve 106 S16 :D Citovat
čakom Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Takhle dopadnou všichni 406kaři, když se, byť jen jednou, svezou ve 106 S16 :D ee:roker svoju 406 bych nedal. [upravil dne 8.4.2009 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: s1600 podpantoflak,jo? Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Takhle dopadnou všichni 406kaři, když se, byť jen jednou, svezou ve 106 S16 :D Hahahahaha stejne bych svou 406ku nikdy nevymenil .) a kdyz tak zase jen za 406ku ale silnejsi . Proste neni nad svezeni \"vladnim vozidlem\" a taky narves tam daleko vic nez jen nakup :P:P:P:P:P:P:super:super Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Což je velmi rozumná dohoda. Ty to máš za 10 minut, Keitynka za 3 hodiny. Ono lepší leštit nákupní tašku než limuzínku. :P Původně zaslal: čakom ee:roker svoju 406 bych nedal. Taky ne. Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Což je velmi rozumná dohoda. Ty to máš za 10 minut, Keitynka za 3 hodiny. Ono lepší leštit nákupní tašku než limuzínku. :P Původně zaslal: čakom ee:roker svoju 406 bych nedal. Taky ne. No ono tohle lesteni i s mytim trvalou taky neco kolem trech hodin.. Ale lestit a mejt limuzinu bude vetsi sranda Takze si myslim ze sem to dohodl docela dobre :). Jiste 406 forever:papa:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
s1600 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Což je velmi rozumná dohoda. Ty to máš za 10 minut, Keitynka za 3 hodiny. Ono lepší leštit nákupní tašku než limuzínku. :P Původně zaslal: čakom ee:roker svoju 406 bych nedal. Taky ne. No ono tohle lesteni i s mytim trvalou taky neco kolem trech hodin.. Ale lestit a mejt limuzinu bude vetsi sranda Takze si myslim ze sem to dohodl docela dobre :). Jiste 406 forever:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk a hybaj z nasi sekce...:Djoke Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Což je velmi rozumná dohoda. Ty to máš za 10 minut, Keitynka za 3 hodiny. Ono lepší leštit nákupní tašku než limuzínku. :P Původně zaslal: čakom ee:roker svoju 406 bych nedal. Taky ne. No ono tohle lesteni i s mytim trvalou taky neco kolem trech hodin.. Ale lestit a mejt limuzinu bude vetsi sranda Takze si myslim ze sem to dohodl docela dobre :). Jiste 406 forever:papa:papa:potlesk:potlesk:potlesk a hybaj z nasi sekce...:Djoke :P:P Citovat
kujon106 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Tak ono je leštit a leštit já teda když už, tak auto šplíchám wapkou -> meju šamponem -> šplíchám wapkou -> beru jelenicí -> turttle wax -> plastíky olejíčkem -> leštim okna -> vysávám vnitřek + peru koberečky + kola leštim zvlášť :-) A to je záležitost spíše na celé odpoledne Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Tak ono je leštit a leštit já teda když už, tak auto šplíchám wapkou -> meju šamponem -> šplíchám wapkou -> beru jelenicí -> turttle wax -> plastíky olejíčkem -> leštim okna -> vysávám vnitřek + peru koberečky + kola leštim zvlášť :-) A to je záležitost spíše na celé odpoledne No az na par veci tak to delam podobne Citovat
KeiTynka Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: s1600 podpantoflak,jo? Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Tak teď je asi na mě, abych to uvedla na pravou míru já... O takový dohodě jsem ale vůbec nic neslyšela.... To sis asi dohodl s nějakou jinou Káťou.... :P:D Citovat
veesly Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Takhle dopadnou všichni 406kaři, když se, byť jen jednou, svezou ve 106 S16 :D Hahahahaha stejne bych svou 406ku nikdy nevymenil .) a kdyz tak zase jen za 406ku ale silnejsi . Proste neni nad svezeni \"vladnim vozidlem\" a taky narves tam daleko vic nez jen nakup :P:P:P:P:P:P:super:super a jeste musím doplnit,že tam uveze 400kg briket ! :D:D Citovat
agresssor Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: veesly Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Takhle dopadnou všichni 406kaři, když se, byť jen jednou, svezou ve 106 S16 :D Hahahahaha stejne bych svou 406ku nikdy nevymenil .) a kdyz tak zase jen za 406ku ale silnejsi . Proste neni nad svezeni \"vladnim vozidlem\" a taky narves tam daleko vic nez jen nakup :P:P:P:P:P:P:super:super a jeste musím doplnit,že tam uveze 400kg briket ! :D:D Ty si ale tlama vid :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
agresssor Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: s1600 podpantoflak,jo? Abych to uvedl na pravou miru My sme se s Kaťou dohodli ze ja ji umeju a vylestim s16 ku a ona mi za to priste umeje a vylesti 406ku takze asi tak Tak teď je asi na mě, abych to uvedla na pravou míru já... O takový dohodě jsem ale vůbec nic neslyšela.... To sis asi dohodl s nějakou jinou Káťou.... :P:D To teda nedohodl ja krom Tebe zadnou jinou Kaťu neznam:) A mam to od tebe i podepsane:) Citovat
kujon106 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 pěkná vlaječka akorát co mě tam překvapilo - ty pásy - nedře to do krku lidi co jedou na zadních sedačkách? :D [upravil dne 9.4.09 kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.