Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Mam už jen jednu, spolujezdcovu. Kupoval jsem to tehdá here:

http://www.mkkosa.cz/produkty/peugeot_106_3dv_-_polepy_sloupku_cerne.2172

Není to jako origo (jinej materiál), což jsem myslel že bude, a tak mě těch 150kč nepřišlo moc za 2 nálepky, nicméně když bych to dělal teďka, tak bych koupil kousek tejdle folie, nebo jak to nazvat, a vystříhnul si to z toho.

tak jsem na to koukal a stačila by mi ta spolujezdcova, co by jsi za to chtěl? A jestli by jsi byl ochoten to poslat přes poštu?:)

[upravil dne 29.3.09 kujon106]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Ondra_S16

tak bohuzel nic:bojim Zjistil jsem, ze je tam zalomeny sroub, tak jsem se ho pokousel odvrtat, ale marne:( Podobny problem jste asi nekdo neresili ze? K cemu presne tam vlastne slouzi ta plechova placka, nevite nekdo prosim? Diky za rady;)

No da se říct ze to celé drží dohromady.myslim tim torozku.Kdyz mas vlastě polovičku volnou tak je to plech na plech.

Po 5,5 hodinach se mi to podarilo dat do doufam puvodniho stavu:) Odvrtani zalomeneho sroubu, vrtani noveho zavitu atd...no celkem jsem se unavil:D:bojim:(

Odesláno

Původně zaslal: jakub106GTI

tak bohuzel nic:bojim Zjistil jsem, ze je tam zalomeny sroub, tak jsem se ho pokousel odvrtat, ale marne:( Podobny problem jste asi nekdo neresili ze? K cemu presne tam vlastne slouzi ta plechova placka, nevite nekdo prosim? Diky za rady;)

No da se říct ze to celé drží dohromady.myslim tim torozku.Kdyz mas vlastě polovičku volnou tak je to plech na plech.

Po 5,5 hodinach se mi to podarilo dat do doufam puvodniho stavu:) Odvrtani zalomeneho sroubu, vrtani noveho zavitu atd...no celkem jsem se unavil:D:bojim:(

tak snad to bude vše OK pak dej vědět jak to dopadlo

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Mam už jen jednu, spolujezdcovu. Kupoval jsem to tehdá here:

http://www.mkkosa.cz/produkty/peugeot_106_3dv_-_polepy_sloupku_cerne.2172

Není to jako origo (jinej materiál), což jsem myslel že bude, a tak mě těch 150kč nepřišlo moc za 2 nálepky, nicméně když bych to dělal teďka, tak bych koupil kousek tejdle folie, nebo jak to nazvat, a vystříhnul si to z toho.

[upravil dne 29.3.09 kujon106]

tak jsem na to koukal a stačila by mi ta spolujezdcova, co by jsi za to chtěl? A jestli by jsi byl ochoten to poslat přes poštu?:)

Ty jo nevim, kolik dáš? :D

Odesláno

Máš to hezký:) jen ty zrcátka odjakživa odsuzuju, nevím proč ale oku mému nelahodí, jinak je to pěkný, mohu poprosit info o ceně zatmavení, stále to řeším a jsem to celelej takovej pomatenej:)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Kujon106: Já fakt nevím, řekni si kolik za to chceš:):D

Mno, stálo to 150kč + pošta, tahle je jen jedna.. Nevim, to se snad ani nevyplatí posílat :) Potřebuješ to nutně hnedka? Že bych ti to kdyžtak předal na nějakym sraze.

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Tak, první letošní leštění :)

Ja myslel ze si to prešce \"prodal\" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

musel sem to zas koupit zpátky, ta Z4, to prostě nebylo ono :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...