Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

co to mas na tom svetle to bile?? to je jenom nejaka namraza?jinakmese to teda libi.. ale lezi to jako debil.. :D:D ale ten airbrush na te kapote se mi jako i libi ale i ne.. ale ten zbytek je dobrej.. hlavne \"whiskey only\" :D

[upravil dne 11/3/11 17:02 Jimmy106]

Odesláno

Tak že na světle neni námraza je vzaný ředidlem a jak to tak bejvá plast a ředidlo nejsou zrovna dobrý kámoši:D,ale svítí v pohodě.Mapa opravdu neni air,ale kvalitní lak od Peugeotu:D:D:D.Zrovna se mi to hodilo do krámu:D.Jinak už jsem to viděl i na novějších Francouzkých autech(Pug 206)

Odesláno

$ Torrez $ : pěkný, akorát ten rat look nápis mi tam vůbec nesedí.

Jinak mapy na střeše jsem na garrosovi měl taky a na xsi jí nemam a to jsou auta ze stejnýho roku. Vim, že se okolo toho roku 92 měnilo složení barev, tak mi to u tich S1 nepřijde ani divný, ale na S2 je to tedy mazec...

Tim ale nechci říct, že se xsi problémy vyhýbají, tam má zase bublinu jako prase z boku a už praskla a začal se z toho sypat lak až na základ, tak nevim jestli to celý nestrhnu a nějak to nezakituju:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...