Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Podle vkusu každého soudruha :)

Tak u mě aktuálně tak, že sem nainstaloval onu loketku. Při koupi vypadala takto:

ed106b94086394.jpg

Nicméně z důvodu toho, že nejsem žádnej kolotočář, sem jí musel přelakovat :) Dopadlo to vcelku dobře. Následná montáž dopadla takto:

7bcff194085568.jpg f5b2f894085613.jpg bc478594085662.jpg e0a28894085696.jpg f1760b94085726.jpg 2eae3d94085755.jpg

No a co se použitelnosti týče, tak je to tak půl na půl. Nedával sem jí tam napevno, ale na ty pseudonožičky, se kterejma s to má montovat, a tak jde v klidu kdykoliv vyndat. I tak drží dobře, nicméně krapet překáží při řazení. Na dlouhý trasy si to dokážu představit, nicméně na pocuk po městě jí budu mít nahoře, nebo vyndanou. Takže asi tak :)

Odesláno

jiří106xs: včera jsem viděl odbočovat \"sněhovou vločku\" v Náchodě k Benzině. To už byla s novým majitelem? Vážně nepřehlédnutelná 106ka:super

Odesláno
Původně zaslal: vlasta106

jiří106xs: včera jsem viděl odbočovat \"sněhovou vločku\" v Náchodě k Benzině. To už byla s novým majitelem? Vážně nepřehlédnutelná 106ka:super

Jj, to už byla s novým majitelem... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...