Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: go.play

kujon: jak jsem ti psal na FB, dát pryč to origo sání je neskutečně nejdebilnější práce, měl jsem z toho dojebaný ruce a nervy v kýblu :grr ale je to za mnou :D

koukám že všude to probíhá stejně:D mě to tak sralo že jsem tu trubku přeříznul

Odesláno

Jojo, četl jsem to :D Já nervní nebejvám, ale po asi hodině hraní stylem ježek v kleci, sem se malinko nasral, vzal za ní a hups, vycuknul sem hadičku s olejem ze serva. Takže sem musel ještě kupovat novej servo olej (což mi teda 2x nevadilo, neb sem ho stejně chtěl časem vyměnit). A pak už sem to nějak vyndal. Ale v životě už to dělat nebudu :-)

Odesláno
Původně zaslal: go.play

já už zase v životě nebudu lepit folie, včera jsem udělal ty dvě boční okýnka vzadu a taky nervy :D zítra dodělám zadní okno a nevim jestli se pouštět i do předních

taky sem to zkousel dvakrát ale nešlo mi to
Odesláno

Hmmmm super,... jedu si takhle z parkoviste z Tesca, a z niceho nic zacne auto hrozne rvat, tak zastavim, nastartuju znova, porad rve ....

Myslel jsem ze by neco mohlo byt s motorem, tak volam tatkovi, prijel a rikal ze bude asi dira ve vyfuku, tak jsem to ted hned jel s velice hlasitym hlukem odvest ke znamemu automechanikovi, no a rikal ze bude muset asi koupit novy vyfuk, pripradne jestli to pude tak to zavari, no a ten bude stat taky x tisíc, ....takhle si na novýho puga fakt nenašetřím chjooo :(:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...