Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dorazil z narocne cesty, aspon pro me...800km...ale musim se priznat ze prumerna rychlost 110km/h..no nebudu to resit :D Ale hlavni je, ze kola mam doma :) a gumy uz taky...

Odesláno

Pěkné, pěkné ;) Ale ty samolepky bych tam taky nedával, ani jednu. Ale dle vkusu každého soudruha :)

Já sem tam dneska konečně dopasoval raceland sání + k&n filtřík. Přemístil jsem při tom i nádobku na servo_olej a upravil origo kryt baterky tak, aby tam sednul ;)

24887_1354892083207_1558610982_849733_6534227_n.jpg

24887_1354892123208_1558610982_849734_6259199_n.jpg

Odesláno

kazdeho vec v kusu...proste mam rally styl a k tomu ty nalepky patri a me se libi :) a to je hlavni..jinak diky :)

PS: kola me stali 1500..tak jinak..jen cestu :D

[upravil dne 26/3/10 Fr3sh]

Odesláno

Díky :) ještě bych chtěl podotknout, že oba pány (toho, který navrhoval to raceland sání + toho, kdo vymejšlel originál sací potrubí na s16) bych nejradši pověsil za koule do průvanu :D Jen tu jednu blbou origo divně zakroucenou a zbytečně dlouhou trubku jsem vyndával 2 hodiny.

Odesláno

já bych dal ferrari dal na kapotu, vedle blinkrů a zavařil zadní dveře a tam dal taky ferrari a ještě do středů na kola:P jen tu samolepku ze dveří bych sloupnul ale kdoví jak je to tam dlouho jak už tu jiní psali...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...