Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

jezis kolik si za to dal?takovyhle pastvy sou nejhorsi,to se nedivim ze si porad resil motor buhvi co tam vubec je,to byla uircite rana jak z del na predek a nekdo tomum pekne pomoh:fnuk

Odesláno

MIHUL: už jsem několikrát prudil 106sťáka prudil, aby ten předek předělal zpátky na S1, ale na tý poslední fotce nevypadá nejhůř, akorát by to tedy chtělo něco udělat s lemama. Když se sundají zadní, tak tam bude díra jak blázen a přední z S1 se k tomu novýmu předku nebudou hodit...:nevim

Odesláno

myslel sem dát lemy z novýho ale to by byla pest na oko,vim že to vapadá blbě no ale do se dá dělat...jinak mám v plánu dávát to zpět na stary model jak mi radil jeny ale tak finance se nedostavají,jinak ohledně motoru je to už cajk,konečně...na kola mám taky zálusk

Odesláno

tak na předělání by bylo nejdražší lakování (počítat s tím, že barva nebude totožná se zbytkem) a rallye lemy, jinak nějaký kusy z karosérie jsou na aukru za hubičku a na vrakáčích toho bude taky hafo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...