Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

torez: auto mi stoji v garáži celou zimu:D na plechy samosebou že bílá...

jirko mě tak ukradli dojezdovy kolo:D ale hned jak mi to řekl tak jsem začal přemýšlet kde je nehlidany parkoviště:D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Ta rozpera je paradni,podobny desing dela E-Tech..:roker

ma tam to tam i napsany.. e-tech na ty rozpere :-)

Odesláno
Původně zaslal: EKoStra

Původně zaslal: luky106rolandgaros

zrovna nemužu najit dával jsem jí sem a někdo jí tu taky má mrkni na omp stánky a tam bude jinak je chycena na šroubech silembloku raman...:super snadná montáž snažší než horní

Já mám horní tuhle. Ale není to žádný origo je to samovýroba :mrk spíš jen na oko... :super

Covece samovyroba,ale paradni prace:potleskKdyby se ti chtelo jeste do jedny tak koupim:roll

Bez citace obrázku! Díky Béďa

[upravil dne 14/2/2010 Béďa]

Odesláno

No tak to snad ani ne... ;)

Spíš mě to někdy zase chytne něco novýho vymyslet. Dřív jsem mladýmu stavěl Škodulu a nějak se to nakonec zvrtlo... :o

http://moje.auto.cz/LukoCody/shade.html

Pak si syn pořídil Astru, tak jsme ji taky trochu přikrášlili... :mrk

http://www.astra-g.cz/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=158

A teď když jsem ženě pořídil P106 tak jsem chtěl jen tak nějakou drobnost, ale dala ránu tak jsou jiný starosti... :aut

Odesláno

Takhle to vypada barevne,ale foto jenom mobilem.

Jinak zatim sem ten motor nemyl,je tak cistej protoze sem ho komplet delat,proved nejaky upravy,pretesnil komplet tak uvidime jak to pojede a jak dlouho takhle cistej bude vypadat:D

Neni to Raceland,ale Technix,ale osobne si myslim ze to dela jeden clovek a da tam jenom jinej stitek a do jiny krabice a je to Racelnd nebo co tam zrovna chces;)Ale musim rict ze provedeni super,krasny svary u priruby zevnitr paradne zacisteny,no doma bych to nedelal.Jinak hlavni vyhoda je v tom ze kazdej valec ma stejne dlouhou cestu vyfukovych splodin tudiz se kazdy valec vyplachuje stejne a to je idealni stav:jeste sem s tim nejezdil ale co sem to trochu podrazdil v dilne tak tam je uz takhle dost znatelnej rozdil oproti tem origo paskvilsvodum.Cenovka byla neco kolem 6000kc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...