kujon106 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Tý vole, vypadá zer gut, ale teda ta cenovka je pěkná raketa. No sem na něj zvědav Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Kuva to je palka musim rict:)ale vypada to dobre Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 to vypadá luxusně moc pěkná tyvole to bude zvouček:super Citovat
Béďa Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Ondra_S16: to je vyfuk pro Groub N vid? To budou mit sousedi radost. Jinak vypada opravdu super. Citovat
Lentilka Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 group en by to bylo bez toho katu sportovniho Citovat
Béďa Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 kat ti toho moc neutlumi (hlucnost, nepocitam emise atd.) ale nevim jak je delanej vyfuk na vasich 106kach, pockam si na nejaky video Citovat
Ondra_S16 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Béďa: jojo pisou gr. N with motorsport cat. No doufam ze tu bude vetsi vzruso, je tu ponekud mrtvo:D:D:D Citovat
Lentilka Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 no jako jestli to bude mít zvuk jak ta moje roura od ragazzonu bez koncovýho dílu tak to sousedum teda nepreju:D me s tim bylo slyšet na dva kilometry:D Citovat
Ondra_S16 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 zase takovy turbosound to nebude:D:D Kdyz si posvitim do koncoveho tlumice tak vidim az na potrubi, zadne prepazky nic, jen derovany plech vevnitr, u serioveho je to delane jak, nevite nekdo? Citovat
Béďa Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Ondra_S16: myslis neco takoveho? to znam.. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 co je to za znacku? Mas jen koncak? Hlasitejsi? Citovat
Béďa Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 mam vyfuk od Magnaflowu, konkretne toto.. hlasitejsi je, zatim mi to nevadi ale kazdej den bych v tom jezdit asi nemusel Citovat
jakub106GTI Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Původně zaslal: Béďa mam vyfuk od Magnaflowu, konkretne toto.. hlasitejsi je, zatim mi to nevadi ale kazdej den bych v tom jezdit asi nemusel Béďo dej sem pls odkaz na video z měření výkonu - tam je to slyšet myslím slušně Citovat
Ondra_S16 Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 po 5ti hodinach boje jsme namontovali potrubi a svody, jen lambda se nevesla za kat, bylo to tam moc u steny a rezat kastli fakt nechci, tak jsme ji dali pred a zatim v klidu, zadna kontrolka nesviti. Zvuk se zlepsi, az se to vypali a sedne si tesneni, ale uz ted je to rezavy nadherny rallyovy zvuk:) Opravdu se jim to povedlo klukum a zitra se pokusim natocit na ochutnavku nejake videjko:) Citovat
Béďa Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Béďa mam vyfuk od Magnaflowu, konkretne toto.. hlasitejsi je, zatim mi to nevadi ale kazdej den bych v tom jezdit asi nemusel Béďo dej sem pls odkaz na video z měření výkonu - tam je to slyšet myslím slušně tak jo, to je Citovat
Lentilka Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 tak jsem byl za ondrou na kontrole... včeci měli naleštěné svoje Golfy, Leona a Ondra 106ku jen já tam přijel zasranej jak prase:D no ale zvouček to má moc pěknej... a i 106ka vypadá moc hezky:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.