agresssor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Tak my už se o půjčování snad hádat nebudem... Od pátku máme každej svoje a skoro stejný, abysme si to nezáviděli Pekne Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Copa v tom má za motor? Taky jak já 1,6. Ale je to verze Rallye, tak nevím, jestli nemá o pár koníků navíc? O tom se totiž furt dohadujem [upravil dne 7/2/09 Petasiki] Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 No podle toho jestli to je 8V nebo 16V rallye - takže buďto 74, nebo 87kW Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 No já nevim, ale myslím, že je to ten 74 kW. Ale zas se mi nezdá, že by to byl jen 8V? Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned 8V: 16V: Citovat
agresssor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 taky bych vam dal motor meho stroje ale to byste me zase zdrbli ze kujone :D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: agresssor taky bych vam dal motor meho stroje ale to byste me zase zdrbli ze kujone :D:D:D \' Nééé, jen bysme se asi zasmáli :D Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned Jééé, super, děkuju za ukázku Tak je to 8V. Citovat
agresssor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor taky bych vam dal motor meho stroje ale to byste me zase zdrbli ze kujone :D:D:D \' Nééé, jen bysme se asi zasmáli :D No jo ty \"mladej frajirku s nadupanou karou\" :D:D:D:D:D Nevidim duvod proc se mi smat :D:D:D:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned Mno, i když těžko říct... ten druhej motor je z nějaké novější s16, ne? Já mám r.94 a ten modrej r.97. Oboje 1,6. Moc se stydím, ale vim prd, jak se tam poznává, kolikati je to V...??? Známí říkali 16V, ale podle těch obrázků to spíš vypadá na 8V. Ale možná je to tím, že na 2. foce je o dost novější auto. No, ale už se radši na nic ptát nebudu, páč si tu připadám jak hrozná blbenka:D [upravil dne 7/2/09 Petasiki] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Oboje 1,6. Moc se stydím, ale vim prd, jak se tam poznává, kolikati je to V...??? Co podle VIN kódu? Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 S16 (GTI) mají jen a pouze jeden stejnej motor, ať už je z roku 96, nebo 2003 a to ten druhej (16V) Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Noooooo, já to určitě jednoho dne zjistím, a pak budu machrovat Citovat
agresssor Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: kujon106 Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned Mno, i když těžko říct... ten druhej motor je z nějaké novější s16, ne? Já mám r.94 a ten modrej r.97. Oboje 1,6. Moc se stydím, ale vim prd, jak se tam poznává, kolikati je to V...??? Známí říkali 16V, ale podle těch obrázků to spíš vypadá na 8V. Ale možná je to tím, že na 2. foce je o dost novější auto. No, ale už se radši na nic ptát nebudu, páč si tu připadám jak hrozná blbenka:D [upravil dne 7/2/09 Petasiki] Pokud mas fotak vyfot ten motor a kluci ti to tu zhodnoti .) Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Pokud mas fotak vyfot ten motor a kluci ti to tu zhodnoti .) Tak jo:) Teďka už je tma, tak bliknu tu mou zítra, ať se přesvědčím, a toho druhýho budu moct asi až za týden Ale moooc děkuju [upravil dne 7/2/09 Petasiki] Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne Tak jo, asi máte pravdu... Ale zeptám se té své rudé modelky, jestli se nebude stydět odhalit a předvést;) Citovat
kujon106 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: kujon106 Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne Tak jo, asi máte pravdu... Ale zeptám se té své rudé modelky, jestli se nebude stydět odhalit a předvést;) Zeptej, zeptej... Snad to není stydlivka a ráda nám odhalí své tajemství Citovat
Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: kujon106 Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne Tak jo, asi máte pravdu... Ale zeptám se té své rudé modelky, jestli se nebude stydět odhalit a předvést;) Zeptej, zeptej... Snad to není stydlivka a ráda nám odhalí své tajemství Tak jo, ale běda, jestli se jí budeš smát Po tom, co naznačoval agressor, tak teda nevim, jestli je tobě radno něco ukazovat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.