Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Copa v tom má za motor? :)

Taky jak já 1,6. Ale je to verze Rallye, tak nevím, jestli nemá o pár koníků navíc? :myslim O tom se totiž furt dohadujem :D

[upravil dne 7/2/09 Petasiki]

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

taky bych vam dal motor meho stroje ale to byste me zase zdrbli ze kujone :D:D:D:D

\'

Nééé, jen bysme se asi zasmáli :D :D

No jo ty \"mladej frajirku s nadupanou karou\" :D:D:D:D:D:D Nevidim duvod proc se mi smat :D:D:D:D:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned :)

Mno, i když těžko říct... ten druhej motor je z nějaké novější s16, ne? Já mám r.94 a ten modrej r.97. Oboje 1,6. Moc se stydím, ale vim prd, jak se tam poznává, kolikati je to V...??? :mad: Známí říkali 16V, ale podle těch obrázků to spíš vypadá na 8V. Ale možná je to tím, že na 2. foce je o dost novější auto. :myslim No, ale už se radši na nic ptát nebudu, páč si tu připadám jak hrozná blbenka:D

Odesláno
Původně zaslal: Petasiki

Mrkni pod kapotu a budeš to vědět hned :)

Mno, i když těžko říct... ten druhej motor je z nějaké novější s16, ne? Já mám r.94 a ten modrej r.97. Oboje 1,6. Moc se stydím, ale vim prd, jak se tam poznává, kolikati je to V...??? :mad: Známí říkali 16V, ale podle těch obrázků to spíš vypadá na 8V. Ale možná je to tím, že na 2. foce je o dost novější auto. :myslim No, ale už se radši na nic ptát nebudu, páč si tu připadám jak hrozná blbenka:D

Pokud mas fotak vyfot ten motor a kluci ti to tu zhodnoti .)

Odesláno

Pokud mas fotak vyfot ten motor a kluci ti to tu zhodnoti .)

Tak jo:) Teďka už je tma, tak bliknu tu mou zítra, ať se přesvědčím, a toho druhýho budu moct asi až za týden :nevim Ale moooc děkuju :super

Odesláno

Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával ;) Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne :)

Tak jo, asi máte pravdu... Ale zeptám se té své rudé modelky, jestli se nebude stydět odhalit a předvést;)

Odesláno

Tu tvou blikat nemusíš, to je určitě 8V, neb 16V se do starýho modelu nedával ;) Ale jako jestli nám ten motor chceš předvést, tak proč ne :)

Tak jo, asi máte pravdu... Ale zeptám se té své rudé modelky, jestli se nebude stydět odhalit a předvést;)

Zeptej, zeptej... Snad to není stydlivka a ráda nám odhalí své tajemství :D

Odesláno

Zeptej, zeptej... Snad to není stydlivka a ráda nám odhalí své tajemství :D

Tak jo, ale běda, jestli se jí budeš smát :bacha Po tom, co naznačoval agressor, tak teda nevim, jestli je tobě radno něco ukazovat?:myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...