Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Když jsme u těch krásnejch fotek, tak tohle mi teďka poslal kámoš... Nádhera, že? :D

8cb70524028992.gif

[upravil dne 18.1.09 kujon106]

Tak to je hóódně COOL, asi si to lípnu jako pozadí do mobilu, ale jsem zvědavej na reakce doma ... :myslim:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: kujon106

Když jsme u těch krásnejch fotek, tak tohle mi teďka poslal kámoš... Nádhera, že? :D

8cb70524028992.gif

[upravil dne 18.1.09 kujon106]

Tak to je hóódně COOL, asi si to lípnu jako pozadí do mobilu, ale jsem zvědavej na reakce doma ... :myslim:nevim

urcite te Adelka pochvali..:D

Guest Merglos
Odesláno
Původně zaslal: makouš

cus budu mit moznost nechat udelat veci z laminatu jako kapotu zadni dvere a dvere tak kdyby nekdo chtel tak bynemel byt problem ceny budu vedet ve ctvrtek :super

tak to se těšim na cenovky:super

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: Merglos

http://auto.bazos.cz/inzerat/2896259/narazniky-peugeot-106.php

kdyby někdo scháněl :mrk

k...ááá ej tak on prodává všechny plasty krom řidičovyho prahu a cena je tam 3000,- kdybych neletěl do afriky tak to beru:(

není tu někdo od chomutova komu bych mohl poslat peníze, zajet pro to a pak by mu to mohlo strašit dva tři týdny doma? za nějakou provizi...:)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

k...ááá ej tak on prodává všechny plasty krom řidičovyho prahu a cena je tam 3000,- kdybych neletěl do afriky tak to beru:(

Do Afriky letíš?Tak to kup a až se vrátíš tak to použiješ ne?:)

on se toho chce hned sbavit ale jak to tak vidim tak pro mu zavolam ze zitra pro to jedu...
Odesláno

není tu někdo od chomutova komu bych mohl poslat peníze, zajet pro to a pak by mu to mohlo strašit dva tři týdny doma? za nějakou provizi...:)

Tak já je vezmu a za 14dní jsou za 6ku tvoje :D :D

Odesláno

Původně zaslal: KeiTynka

Není nad to, když jsou lidé solidární, že? :D:cool:

mu dovezu šest kamarádek a bude:D

No sakra, lákavé... Když bych nemusel na zkoušku, tak už jedu pro nárazníky :D :D

Odesláno

cus budu mit moznost nechat udelat veci z laminatu jako kapotu zadni dvere a dvere tak kdyby nekdo chtel tak bynemel byt problem ceny budu vedet ve ctvrtek :super

taky jsem zvedav,ne,ze bych chtel nehrazovat origo,ale mel jsem taky nabidku...co si pamatuju,tak vahovej rozdil je neskutecnej,myslim,ze kapota ma pres 15kg origo a laminatova 2,5...:potlesk

Odesláno

tak tohle mě taky zajímá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...