Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: jiri106xs

180 Bez zadního skla:D:D:D To může být celkem hukot, ale lepší by to bylo bez předního:D:D:potlesk

[upravil dne 16.12.2008 jiri106xs]

no je to mazec:D ja navíc nemám výfuk tak mi to letelo všechno dovnitř

:roker:roker:roker

Odesláno

180 Bez zadního skla:D:D:D To může být celkem hukot, ale lepší by to bylo bez předního:D:D:potlesk

A víš proč ho nemáš? Protože si mi ho prodal:P:P:P

A teď musíš jezdit bez výfuku:D:D:aut

[upravil dne 17.12.2008 jiri106xs]

Odesláno

A víš ho proč nemáš? Protože si mi ho prodal:P:P:P

A teď musíš jezdit bez výfuku:D:D:aut

no já měl objednanej druhej, ale nedošel no:D

Odesláno

no on mi upadl pak jsem ho objednaval, mezitim jsem i ho prodal... na duplex jsem čekal přes měsíc pak jsem tam psal že to ruším, storno mi potvrdili, pak mi volali že to zrovna odeslali:D tak jsem jim psal že mě to nezajmá že jim to přijde zpátky a ke mě nic nedošlo, takže to neposlali:D

Odesláno

no on mi upadl pak jsem ho objednaval, mezitim jsem i ho prodal... na duplex jsem čekal přes měsíc pak jsem tam psal že to ruším, storno mi potvrdili, pak mi volali že to zrovna odeslali:D tak jsem jim psal že mě to nezajmá že jim to přijde zpátky a ke mě nic nedošlo, takže to neposlali:D

Taky pěkný:D:D Já už mám zase asi čtvrt roku objednaný krytky na zrcátka. Uvidím, jak to bude vypadat na jaře, jestli budu prodávat, tak na ně kašlu:roker

Odesláno

toš to já bych se už vykašlal:D co chceš kupovat místo 106ky?

Jó to kdybych věděl:D Mám víc kandidátů, ale rozhodlej ještě moc nejsem, každej týden je to jinak:D

S16, VTS, CRX,.....prostě ještě nevim:myslim;)

Odesláno

toš to já bych se už vykašlal:D co chceš kupovat místo 106ky?

Jó to kdybych věděl:D Mám víc kandidátů, ale rozhodlej ještě moc nejsem, každej týden je to jinak:D

S16, VTS, CRX,.....prostě ještě nevim:myslim;)

CRX?...Honda?...to snad neeee:roll..jinak u me 1.misto Ouragan v tesnym zavesu Boreal...:D

Odesláno

hlad po výkonu, co? :) Měl sem před s16 taky takovej problém :) Ale já uvažoval o kiviku vti, nicméně když sem viděl to hondí zpracování interiéru alá rok 1970, tak sem od toho upustil.. Saxo byl taky horkej favorit, ale 106ka se mě osobně líbí daleko víc, nehledě na to že jich (s16) je v ČR méně než sax vts ;)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

hlad po výkonu, co? :) Měl sem před s16 taky takovej problém :) Ale já uvažoval o kiviku vti, nicméně když sem viděl to hondí zpracování interiéru alá rok 1970, tak sem od toho upustil.. Saxo byl taky horkej favorit, ale 106ka se mě osobně líbí daleko víc, nehledě na to že jich (s16) je v ČR méně než sax vts ;)

taky mám hlad po výkonu.....

Odesláno

Jj výkon výkon:D Na civica(1.6,118kW) jsem taky koukal, ale zatím je to jen ve stádiu hledání, co všechno splňuje moje požadavky:D Stejně bych nejdřív musel prodat svoje XSi:nevim

Odesláno

nahoře T16:P když hondu tak jedině integru:P

Tak to teda u mě když hondu, tak jedině nsx :D

sis ji mel koupit od Mily kdyz ji prodaval.. :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...