Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Ondra_S16> Jj..

Kuba> Já a vopičák, jo? Vzkaž jí že jestli bude tak prostořeká, tak jí příště vožerem jak minule :D :D Jinak dík ;) S tim nastartovánim nevim čéče, vyndal sem baterku (bylo mi doporučeno), takže to asi nebudu chodit startovat.. uvidíme.

Odesláno

kujon106: moc pěkně zazimováno pod peřinou koukam jak to máš na těch pojezdech to vydím poprvé...:super jo a měl bys taky občas pootočit kola aby se neotlačily pneu:D

jakub106GTI: kotouče 870kč, desky 845kč a bzdovka myslím 360kč za litr:)

[upravil dne 22/11/08 luky106rolandgaros]

Odesláno

jako jo lip to rozhodne vypada.... ale pani policajti by z toho urcite radost nemeli...... nevite jak to je s tema samolepkama s SPZ nekdo ? to asi legalni nebude co ? :)

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

když už jsme u reg značky muže se vepředu vozit za oknem?

5-10tis. pokuta a 6 měsícu bez řidičáku, takže do toho bych asi nešel.:myslim

Jinak značka musí být vepředu i vzadu a to uprostřed.

Můžeš si ale zažádat o vyjímku a mít ji nalevo jako alfy, ale myslím, že prostředek je lepší:D

Jště maličkost;) Sportovní vozy, který mají značku 330x85 mohou mít samolepící:aut

Odesláno

v cele sve zimni krase,teda na origo plechach Rallye plus Michelin Alpin 185/55...neveril bych,jaky bude rozdil mezi profilem 45 a 55...obcas se to ted i zhoupne,neni uz to takova vejtraska:Dolouvam se za kvalitu fota,prastarej mobil,auto je od brecky(stacilo 500 m ke skladu a....skoda slov,vcera jsem to myl)...navic mi prijde,ze na fotkach ty kola tak nevyniknou,v realu rozhodne lepsi....

obraz018dg9.th.jpgthpix.gif

obraz021gl1.th.jpgthpix.gif

[upravil dne 24/11/08 s1600]

[upravil dne 24/11/08 s1600]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...