Marlin Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: sht Tak abych vám taky něco přidal [upravil dne 4.11.2008 sht] [upravil dne 4.11.2008 sht] ty jo, starou 106ku a ejste takhle peknou sem uz dlouho nevidel asi zkusims ehnat na tu nasi skoro veterana stejny naraznika nastavce blatniku, takhle se mi to libilo odjakziva. Citovat
Marlin Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 taky dam aktualni,a si tak rok starou fotku ale rikam se ze bych neco mhol cvaknout Citovat
kujon106 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Merglos S16 je 16 ventilů ne 1600 Tak tak, dobře se to demonstruje kupříkladu na T16, která opravdu šestnáctistovečku pod kapotou nemá :-) Citovat
Black Joe Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Tak jsem vám trošíčku zamotal hlavu , je to jen 1.4 obyč ze sportovním nárazníkem.Po té nehodě, když už auto šlo do laku, tak jsem se rozhodl, že si sport. nárazník seženu a nechám ho také nalakovat. Nárazník se musel upravit, aby seděl dobře , protože konce přečuhovaly do podběhů,musel jsem je zkrátit a nechat zalepit. Mlhovky jsem sháněl dlouho po zjištění kolik stojí i na vrakáči jedna , jsem koupil menší s namodralým sklem a jsem naprosto spokojen, stačilo koupit kombi. páčku pod volant a opravit el. vedení a svítí prostě bomba.Na přední čirá světla s dvěma kroužky jsem čekal dva měsíce a stále nic, tak jsem koupil tyto a když se líbí Jakubovi bylo rozhodnuto. Zadní se mi líbí hlavně v noci ,kdy vyniknou diody . Děkuji za kladné příspěvky, je to radost se o to podělit s podobně smýšlejícími lidmi , ač se to nezdá bylo na tom hodně práce . Citovat
Black Joe Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Tady je vidět upravená hrana z nárazníku na blatník. Citovat
Spiral Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 a me se libi kolecka... moc moc se mi libi Citovat
kujon106 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Předek se mi líbí zadní světla už moc ne, ale hlavně že se líbí tobě... :-) Jinak co takhle zainvestovat a pořídit i lemy, prahy a zadní nárazník ze sportíka? :-) Pravda ale je že při instalaci zadních lemů by ses nevyhnul řezání do kastle, takže si myslim že to za to nestojí. I když já sem o tom uvažoval (když sem měl tu bejvalou 1.4) :-) Citovat
Black Joe Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 To Kujon Kolega měl sport. verzi a když jsem viděl jak tam má lemy namontovaný tak jsem od toho upustil. Řezat a vrtat se mi opravdu nechtělo. Zadní světla jsou kapánek divoký, nejsem žádný tuningář jen jsem chtěl změnu a s ledkami. To Spiral A raději se neptej kolik stáli ,dokonce pneu byli tenkrát dražší než samotné hlíny, ale když se něco líbí.... však to znáš. Citovat
Spiral Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 no tak to mi to fakt raci ani nerikej... a to jsou 14tky?? saaakra nechces vymenit? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 kolečka jsou fakt luxusní fakt moc pěkné vypadaj dost dravě Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 akorát ty barumy mám taky a vydrželi sezonu na předku ,ale zadní jsou jak nové musím řict že ale dobře drží na mokru! Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 To Béďa díky moc To Spiral jsou to 14ky , 15ky jsem chtěl ,ale byl tam s nimi problém , ukaž fotku těch svých a uvidí se Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 To luky106rolandgaros drží pěkně a jsem s nimi spokojen , drží v zatáčkách a na mokru taky dobrý. /musím zaklepat/ Před čtyřmi lety na Peugeot srazu v Plzni ,106ka tam byla snad jediná,v jedné galérii myslím je i má fotka , byla i škola smyku na Líňském letišti , byla tam kluzná podložka , tak to hodně klouzalo a když si z ní vyjel ,samozřejmě ve smyku na ten hrubí asfalt, tak se pneu pěkně odrbaly, všiml jsem si toho až po pár jízdách a to byli nové půl roku Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Black Joe - pěkně pěkně líbí se mě to moc:) sice ty zadní světla jsou na mě možná už moc ale v noci to musí být celkem zajímavé- nemáš fotku jak pak to svítí v noci? Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 To jakubgti díky fotečky dodám ,našel jsem nějaká videa, sice se žlutou ,ale Lentilka nebo Spiral budou barvou spokojeni Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 zajímavé....kolik jsi za ně dal? Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Na fotkách obchodu vypadají líp http://www.tuningshop.cz/zadni-svetla-peugeot-106-96-99-cerne-80312.htm Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe Na fotkách obchodu vypadají líp http://www.tuningshop.cz/zadni-svetla-peugeot-106-96-99-cerne-80312.htm ¨ spíš uplně jinak tím jak je tam ta červená část ve středu černá. Jinak cena hmm celkem ranec ti řeknu Citovat
Black Joe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Pořád lepší facelift starého auta ,než si kupovat novější za ranec peněz a nejistým původem. Čumáčkovi jsem udělal předčasné vánoce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.