Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sht

Tak abych vám taky něco přidal

[upravil dne 4.11.2008 sht]

[upravil dne 4.11.2008 sht]

ty jo, starou 106ku a ejste takhle peknou sem uz dlouho nevidel :)

asi zkusims ehnat na tu nasi skoro veterana stejny naraznika nastavce blatniku, takhle se mi to libilo odjakziva.

Odesláno

Tak jsem vám trošíčku zamotal hlavu , je to jen 1.4 obyč ze sportovním nárazníkem.Po té nehodě, když už auto šlo do laku, tak jsem se rozhodl, že si sport. nárazník seženu a nechám ho také nalakovat. Nárazník se musel upravit, aby seděl dobře , protože konce přečuhovaly do podběhů,musel jsem je zkrátit a nechat zalepit. Mlhovky jsem sháněl dlouho po zjištění kolik stojí i na vrakáči jedna , jsem koupil menší s namodralým sklem a jsem naprosto spokojen, stačilo koupit kombi. páčku pod volant a opravit el. vedení a svítí prostě bomba.Na přední čirá světla s dvěma kroužky jsem čekal dva měsíce a stále nic, tak jsem koupil tyto a když se líbí Jakubovi bylo rozhodnuto. Zadní se mi líbí hlavně v noci ,kdy vyniknou diody :D.

Děkuji za kladné příspěvky, je to radost se o to podělit s podobně smýšlejícími lidmi , ač se to nezdá bylo na tom hodně práce .:papa

Odesláno

Předek se mi líbí ;) zadní světla už moc ne, ale hlavně že se líbí tobě... :-) Jinak co takhle zainvestovat a pořídit i lemy, prahy a zadní nárazník ze sportíka? :-) Pravda ale je že při instalaci zadních lemů by ses nevyhnul řezání do kastle, takže si myslim že to za to nestojí. I když já sem o tom uvažoval (když sem měl tu bejvalou 1.4) :-)

Odesláno

To Kujon Kolega měl sport. verzi a když jsem viděl jak tam má lemy namontovaný tak jsem od toho upustil. Řezat a vrtat se mi opravdu nechtělo. Zadní světla jsou kapánek divoký, nejsem žádný tuningář jen jsem chtěl změnu a s ledkami.

To Spiral A raději se neptej kolik stáli ,dokonce pneu byli tenkrát dražší než samotné hlíny, ale když se něco líbí.... však to znáš.

Odesláno

To luky106rolandgaros drží pěkně a jsem s nimi spokojen ,

drží v zatáčkách a na mokru taky dobrý. /musím zaklepat/

Před čtyřmi lety na Peugeot srazu v Plzni ,106ka tam byla snad jediná,v jedné galérii myslím je i má fotka , byla i škola smyku na Líňském letišti , byla tam kluzná podložka , tak to hodně klouzalo a když si z ní vyjel ,samozřejmě ve smyku na ten hrubí asfalt, tak se pneu pěkně odrbaly, všiml jsem si toho až po pár jízdách a to byli nové půl roku :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...