Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

spiral: tak přesně vím o jaké sadě mluviš...

ondra_S16: tato sada obashuje jakési specielní lepidlo, kovový hrot podobný vývrtce na víno, a specialni asi 15cm dlouhé a + - necomálo pod centimetr v prumeru takové lepkavé pásky... + teda nějaké ty odmašťovadla atd... je to těžké to popsat... ja jsem si to chcel taky opatrřit, ale jsem linej to jit někam koupit... :D vzadu stejně nikdo nesmí jezdit tak co... :D

Odesláno

welis rek bych ze rezerva vazi mnohem vic moje rezerva vazi skoro 15 kg a to uz je celkem dost a misto ni mam takovy ten sprej co ti to zalepi a nafoukne a kdyz bude jiny problem tak mam nejspis smulu :myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: makouš

welis rek bych ze rezerva vazi mnohem vic moje rezerva vazi skoro 15 kg a to uz je celkem dost a misto ni mam takovy ten sprej co ti to zalepi a nafoukne a kdyz bude jiny problem tak mam nejspis smulu :myslim:myslim

To je sice pravda ze ti to zalepi to lepidlo ale jen v pripade ze na to prijdes pred uplnym vyfouknutím pneu, jak se ti celá vyfoukne tak to kompresorem na 12V nenafoukas ani kdyby ses posr*l. (pokud nemas kola s duší tam by to šlo :-) ale zase težko říct jak by fakala ta opravovací sada ;))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...