Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Spiral: to sice asi jo ale nicit jen kvuli tomu pekny auto \"tuzingem\" asi nee.. :)

presne tak... pro prdel ano ale vazne by bylo peginky k tomuto ucelu skoda :) zustane hezky hezka :)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Spiral: to sice asi jo ale nicit jen kvuli tomu pekny auto \"tuzingem\" asi nee.. :)

jinak doufam ze budu mit moznost se nekdy potkat s tvym autem (respektive s jakoukoli 306 gti)... dost jsem po ni taky koukal a hodne me zajima jak to jede.... 120 kw a 6ti kvalt .... moc me to auto zajima :)

Odesláno

jo listy :) ne prahy :) no listy mam v planu sundavat.. jenze to bude az za hooodne dlouho... a to az se nekdy podari treba nasetrit na celolak... pak pujdou dolu.....

Odesláno

ja jsem rad,ze listy sundaval predchozi majitel,usetril mi tim hoodne prace...listy se mi tam jednoduse nepacia....

kujon---lesk jako blesk,moje esicko by si taky zaslouzilo koupel...kdyz je takovy pocasi,vytaci me pak,ze druhej den je to zas ve stejnym stavu jako pred mytim....

Odesláno

Spiral> Měl jsem stejnej problém :-) Potom ale otec koupil tu přenosnou wapku a od tý doby se snad nezastavila :D

s1600> hehe, obávám se že to nebude tak dlouho trvat a po nasazení kol dám autíčku poslední \"předzimní\" koupel :-) :-(

Guest servisman
Odesláno

stačí jaká je ta wapka typ a pod,já viděl dokonce přenosnou a stála něco přes litr .

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Dneska vecer az prijedu dom, tak vse nachystam a zitra budu shanet nekoho, kdo mi to nazuje, takze sem zvedav :)

ty nevis kde to budes prezouvat?? Tak to se uvidi jestli zejtra vubec pac lidi zacinaj blaznit se zimakama :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...