Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Tak, tady ve fotopříběhu je vidět, jak sem si hrál se zadkem autíčka :D První foto je z prvního dne, kdy sme auto přivezli z němec a poslední foto je pár minut stará, po instalaci new loga a nápisů ;)

744361_P201.jpg 744362_peugeotek_s16_focen_jaro_2k8_046.jpg 744363_big_lakovn_1_028.jpg 744364_new_lak_010.jpg 744365_Paaaa026.jpg

Odesláno

ne to gti bylo jak kujonovo s16, a vzadu jsem mel s16 jak ma kujon 106 korat jsem to mel jinak poskladane, asi o stranku driv je to nakreslene...

no jinak me se to nelibi:D ale hlavní je že se to libi kujonovi:)

Odesláno

Tak, dneska sem prodal kola.. Takže proběhlo poslední rozloučení a pak 106ka putovala na kámošovy zimní plecháče o zběsilejch rozměrech 185/55 r15 vpředu a 195/55 r15 vzadu :D Ale na nich to stejně jen bude stát v garáži, takže to je ouplně buřt.

750127_Paaaa032.jpg 750128_Paaaa033.jpg 750129_Paaaa034.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Nech to na těch plechách.....černý auto - černý kola :roker:roker a prachy za ALU prokalíme.....:D:D:D

Na plechách to nenechá, páč mi je brzy vrátí:D:D

Odesláno

kujon - uz jsem je videl a musim rict,ze lepsi jsi zvolit nemohl,je to proste nadhera...pomer cena-vykon je uzasnej,skoda,ze jsem vybral RSW,vedet o nich...:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...