Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

na tipcars se mi libíla ta žlutá 1,4 sport ale není to s16 a v evrope jsem našel jen jednu žlutou v IT za 6000 ojro a jeste mela černý ty lišty:(

takže přehodit motory:roker

Odesláno

HMM pěkně bouchnutý, bych tatu asi dobil :bacha. Ale na škrábnutí stačí když se vedle vás postaví nějakej de*il a jeto hned. Teď mi zrovna jeden olízl autí dveřma, bych v tu chvíli zabíjel a je to jen blbej škránec :bojim nevim co bych dělal kdyby mi to někdo rozbil :(

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Tak jsem zase neměl co dělat:D

to jsi potáhl koženkou?

[upravil dne 27.8.2008 jakub106GTI]

Dělám technologa ve firmě, kde se vyrábí moderační tabule a projekční plátna. Takže plátno posloužilo i jako potah plata.:D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

rallye nevypada moc dobre,pravda...ten sport ma striknuty predni svetla?...myslim ten podklad...vypadaji tmavsi nez origo...

Řekl bych, že nee. Ty jsou normal origo.;)

Odesláno

Přesně jsem věděl že tahle otázka padne:Djsou to origo akorát mají v sobě nějakej bordel:grrMáte pravdu ted je rally-čko sice nepojízdné, ale za to skoro připravené na lak+jsem zavařil všechny zámky protože ty VALEO jsou stejně funkční jako kdybych to nechal OTEVŘENÝ:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...