Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

zapira porad, i sem tam jel posbirat strepy a tak jsem mu je hodil na stul v hospode pred klukama a rikam mu ze az se bude chtít priste zabit at mi reknu ze mu sezenu bouchacku, a ani se neomluvil ani nepriznal:( ze prý stane se

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

zapira porad, i sem tam jel posbirat strepy a tak jsem mu je hodil na stul v hospode pred klukama a rikam mu ze az se bude chtít priste zabit at mi reknu ze mu sezenu bouchacku, a ani se neomluvil ani nepriznal:( ze prý stane se

no tak to je tak nasrávací téma že si jdu udělat kafe

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Smůla lentilka. :( Akorát nechápu proč to nepřizná popravdě. :bojim:bacha

Marlin: nemáš těch zábavnejch historek s půjčenýma autama poslední dobou nějak moc? :D:D :aut

Marlin=řidič roku

Odesláno

Pavlíku, je to děs, jak sem psal na icq. A když se k tomu fotroj staví ještě takto, tak to už je konečná. Osobně bych mu asi přinejmenším hodně hlasitě vynadal a pak mu předložil fakturu.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Pavlíku, je to děs, jak sem psal na icq. A když se k tomu fotroj staví ještě takto, tak to už je konečná. Osobně bych mu asi přinejmenším hodně hlasitě vynadal a pak mu předložil fakturu.

No kujonku jak jsme na to tak zíralí tak to je možná konečná....Po odstrojení ale fotky jsi viděl ne?

Odesláno

Hmm. A co z toho vyplývá?:myslim Že auto nepučit ani vlastnímu fotroj:grr

Když svýmu synovi zničí auto a jěště k tomu má takovej přístup, tak sorry, ale je to ko.ot.

[upravil dne 25.8.2008 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: BoneDaddy

Smůla lentilka. :( Akorát nechápu proč to nepřizná popravdě. :bojim:bacha

Marlin: nemáš těch zábavnejch historek s půjčenýma autama poslední dobou nějak moc? :D:D :aut

Marlin=řidič roku

No, zahrabana Nejsa + zniceny lak, to bylo moji vinou. A zbourane SuperBecko, nebylo moji vinou, takze bycht o enjak moc nehrotil. Jesteze sem svemu vlastnimu nic neprovedl. Jenom mamka jak ho mela pujceny, tak mi pro zmenu zlomila to lizatko co mam dole. Ale to sem ji zapolemnel rici, at neparkuje blizko obrubniku :D

Odesláno

Původně zaslal: kujon106

No kujonku jak jsme na to tak zíralí tak to je možná konečná....Po odstrojení ale fotky jsi viděl ne?

Hoďte fotky sem.

Odesláno

http://espa.rajce.idnes.cz/crash/

už. jmeno: peugeot

heslo: 106

tak hlavní věci 30000,- že pry to musi natahnout na stolici, pak na nápravu se podívají + práce a lak... no a do laku asi cele auto at to není jak kráva milka...

nevíte o nekom kdo prodává přední nárazník sport???

[upravil dne 25.8.2008 Lentilka]

to už se fakt vyplatí prodat na díly a koupit jinou 106 GTI

Odesláno

http://espa.rajce.idnes.cz/crash/

už. jmeno: peugeot

heslo: 106

tak hlavní věci 30000,- že pry to musi natahnout na stolici, pak na nápravu se podívají + práce a lak... no a do laku asi cele auto at to není jak kráva milka...

nevíte o nekom kdo prodává přední nárazník sport???

[upravil dne 25.8.2008 Lentilka]

to už se fakt vyplatí prodat na díly a koupit jinou 106 GTI

Taky možnost. Na tipcars.com jsem jich pár viděl. Většinou okolo 90tis.

Odesláno

to jsou samy serie,ted nevim,zda to povazovat za vyhodu nebo ne...jinak vecna skoda,ja to jednou pujcil mlady a byl z toho skrablej naraznik,z cehoz vyplyva,ze ZENSKYM nikdy svoji 106 nepujcim,nebudu to riskovat...:aut

Odesláno

No my js´me to s mojí přítelkyní udělaly tak,že si pořídila svojí 106:DZítra dodám foto:mrk+foto mého lva v plniči a se sundaným saním,prostě tak jak ted vypadá:(:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...